Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ποντάρουμε στη Σενεγάλη και τα γκολ στο Αγγλία – ΗΠΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Έναρξη δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Αγγλία μετά το εντυπωσιακό 6-2 επί του Ιράν καλείται να κάνει το 2/2 με αντίπαλο την ομάδα των ΗΠΑ. Να… μαζέψει τα κομμάτια του επιχειρεί το Κατάρ υποδεχόμενο τη Σενεγάλη, ενώ Ολλανδία και Εκουαδόρ θα διεκδικήσουν τη νίκη για να κάνουν βήμα προς τη νοκ άουτ φάση. Στο στοιχημα Ευρωλιγκα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Βιλερμπάν, ενώ στο πιο εμπορικό ματς της ημέρας, η Βίρτους Μπολόνια τίθεται αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές.

 

  1. Κατάρ – Σενεγάλη (15:00)

Σκορποχώρι η άμυνα των γηπεδούχων στην πρώτη αγωνιστική, οφείλουν το ότι δεν διασύρθηκαν στο ότι το Εκουαδόρ κατέβασε ταχύτητα μετά το δεύτερο γκολ. Ίσως γίνουν αλλαγές από τον προπονητή Σάντσεθ, μπας και διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Η Σενεγάλη έμεινε με τις θετικές εντυπώσεις, καθώς της έλειψε το γκολ κι έχασε με 2-0 από την Ολλανδία. Στόχος πλέον το «2 στα 2» στα υπόλοιπα ματς και η πρόκριση στους «16». Δεύτερη απώλεια λόγω τραυματισμού, μετά τον σούπερ σταρ Μανέ τέθηκε εκτός ο αμυντικός χαφ Κουγιατέ. Δύσκολα θα διορθωθούν τόσο γρήγορα τα προβλήματα του Κατάρ, η Σενεγάλη υπερέχει ποιοτικά και μπορεί να πάρει την πρώτη της νίκη. Ποντάρουμε στο 2.20 του διπλού με -1 ασιατικό χάντικαπ. 

 

  1. Ολλανδία – Εκουαδόρ (18:00)

Ο Λουίς Φαν Χάαλ πριν από την έναρξη της διοργάνωσης δήλωσε πως στόχος των «οράνιε» είναι ο τίτλος, ενώ εξακολουθεί να υποστηρίζει πως το τωρινό γκρουπ παικτών είναι καλύτερο από αυτό που είχε το 2014, όταν κατέλαβε την 3η θέση στα γήπεδα της Βραζιλίας. Πάντως, αυτό που παρουσίασε κόντρα στη Σενεγάλη δεν επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του, ήταν χειρότερη η Ολλανδία στη μεγαλύτερη διάρκεια και πήρε τη νίκη με δύο γκολ στο τέλος. Το Εκουαδόρ έχοντας μπροστάρη τον Ένερ Βαλένσια επικράτησε του Κατάρ, αλλά τον είδε να τραυματίζεται και παρ’ ότι προπονήθηκε δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει. Οι «οράνιε» θα προσπαθήσουν να επιβάλουν το ρυθμό τους, οι Νοτιοαμερικάνοι θα κλειστούν με στόχο να χτυπήσουν στην κόντρα, κρατάμε το 2.05 του Over 2,5. 

 

  1. Αγγλία – ΗΠΑ (21:00)

Τρομερή η ομάδα του Σάουθγκεϊτ κόντρα στο Ιράν, το διέλυσε 6-2, πιστοποιώντας πως έχει στόχο να διεκδικήσει την κούπα. Οι τραυματισμοί που αποκόμισαν σε αυτό το ματς οι Μαγκουάιρ και Κέιν δεν ήταν σοβαροί, αμφότεροι υπολογίζονται, μοναδική απουσία ο μεσοεπιθετικός Μάντισον. Οι ΗΠΑ παραχώρησαν 1-1 στην Ουαλία, αν και προηγήθηκαν, χάνοντας ευκαιρία να θέσουν βάσεις πρόκρισης. Παρουσίασαν δύο πρόσωπα, καλά στοιχεία στην επίθεση αλλά και αδυναμίες στην άμυνα. Πολύ χαμηλά η απόδοση του άσου, αισθητά υψηλότερη αυτή του Over 2,5 (1.85), στο οποίο και θα ποντάρουμε. 

 

  1. Βίρτους Μπολόνια – Εφές (21:30)

Κλείνουμε τις προτάσεις με Euroleague. Η Μπολόνια έχασε στις λεπτομέρειες την Τετάρτη από τον Παναθηναϊκό, με 88-85 στην παράταση, σταματώντας νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Στόχος η ανάκαμψη, στο κατάμεστο «PalaDozza». Η back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, ήταν… τρομακτική την Τρίτη επικρατώντας 80-51 μέσα στο Μιλάνο, της ομώνυμης ομάδας, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρ’ ότι συνεχίζει εκτός ο παικταράς Λάρκιν. Τον καλύπτει επάξια στο σκοράρισμα ο εξαιρετικός Κλάιμπερν. Ποντάρουμε στη νίκη των Τούρκων με -2,5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.91. 

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement