Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτ. Ελλάδα: “Έφυγε” ο Κώστας Σταθόπουλος, ένας αγαπητός γιατρός της Ηλείας

Published

on

Η απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου και εξαίρετου επιστήμονα βύθισε στο πένθος την κοινωνία της Ηλείας και συγκεκριμένα των Κρεστένων.

Ο γνωστός και αγαπητός παθολόγος Κώστας Σταθόπουλος, άφησε την τελευταία του πνοή σε θεραπευτήριο της Πάτρας δίνοντας την ύστατη μάχη με την ασθένειά του με σθένος και γενναιότητα, κάτι άλλωστε που τον χαρακτήριζε σ’ όλη τη διαδρομή του.

Ο εκλιπών ήταν από τους πιο αγαπητούς ιατρούς της περιοχής και όλοι σχεδόν οι κάτοικοι των Κρεστένων και όλης της επαρχίας Ολυμπίας είχαν επισκεφτεί το ιατρείο του και είχαν λάβει τις ιατρικές γνώσεις και οδηγίες του.

Η πόρτα του ιατρείου του ήταν πάντα ανοικτή, ήταν άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα,κοινωνικός που άφησε έντονο το αποτύπωμά του…

Την δεκαετία 60-70 υπήρξε ακόμη παίκτης του Ξενοφώντα Κρεστένων, και διατέλεσε και παράγοντας της ομάδας, που αγάπησε πάρα πολύ και συχνά – πυκνά παρακολουθούσε τους αγώνες της.

Ο Κώστας Σταθόπουλος ήταν αδελφός του επί σειρά ετών δημάρχου Κρεστένων Γιάννη Σταθόπουλου, ενώ η σύζυγός του Ασπασία υπήρξε προϊσταμένη στο Νοσοκομείο Κρεστένων και απέκτησαν μια κόρη την Μαρία, καθηγήτρια Αγγλικών, που έχει παντρευτεί τον γιο του δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου, τον Χρήστο Μπαλιούκο, πολιτικό μηχανικό.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς, φίλοι και συντοπίτες του την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κρεστένων Ν. Ηλείας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα https://www.patrisnews.com/krestena-perase-stin-aioniotita-o-giatros-kostas-stathopoylos/

Ροή ειδήσεων

Advertisement