Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΪΚΗ: Παιχνίδι-φωτιά (Ολο το ρεπορτάζ)

Published

on

 

Η Παναχαϊκή δίνει την Κυριακή (8/1-14:45) το πιο δύσκολο ματς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Super League 2

 

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια δίνει αύριο η ομάδα της Παναχαϊκής καθώς υποδέχεται για τη 10η αγωνιστική τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Η πατρινή ομάδα αλλά και αυτή της Κρήτης ισοβαθμούν στην 3η θέση με 18 βαθμούς και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κομβικό και πολύ σημαντικό για τη συνέχεια, καθώς αν οι κοκκινόμαυροι πάρουν τη νίκη έχουν ένα πολύ καλό προβάδισμα αφήνοντας εκτός μια πολύ καλή ομάδα.

Οι κοκκινόμαυροι πάντως έχουν πολύ καλή ψυχολογία μετά το δύσκολο διπλό που απέσπασαν απέναντι στην Προοδευτική και με τη βοήθεια του κόσμου που αναμένεται και αυτή την φορά να είναι αρκετός να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΛΑΡΕΑ

Δεν θα είναι στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου στο αυριανό παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον ΟΦ Ιεράπετρας ο Χουάν Λαρέα ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

Μετά λοιπόν την απουσία του έμπειρου κεντρικού αμυντικού προβάδισμα παίρνει ο Ρουγκάλας αλλά και ο Τσακμάκης για την θέση του βασικού.

ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΑΤΣΟ

Όπως έχει γίνει γνωστό ο έμπειρος παίκτης της Παναχαϊκής Νάτσο Λιποράσε δεν θα είναι στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου ούτε σε αυτή την αναμέτρηση. Ο έμπειρος άσος αποτελεί παρελθόν από την κοκκινόμαυρη ομάδα, καθώς με εντολή της διοίκησης έχει παραγκωνιστεί.

Στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας θα πάρει ο Τοπάλ όπως και στο εκτός έδρας ματς με την Προοδευτική.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Δ. ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ

Παρελθόν αποτελούν από την κοκκινόμαυρη ομάδα οι Δημήτρης Θεοδωράκης (Αλμυρό Γαζίου) και Μαραθωνίτης που και αυτοί ακολούθησαν τον Νιλτίνιο (Βαλέτα ομάδα Α’ Εθνικής της Μάλτας) ενώ με την μορφή δανεισμού θα δοθούν οι Μακρής και Παπαχρονόπουλος. Όσον αφορά τον Σίλβα ακόμα η διοίκηση και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχουν αποφασίσει αν αποχωρήσει ή παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Σήμερα οι κοκκινόμαυροι το πρωί θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση και στη συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το πολύ κρίσιμο εντός έδρας ματς με την κρητική ομάδα.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣΟ

Προβάδισμα στον άσο και στην νίκη της Παναχαϊκής δίνουν οι στοιχηματικές αποδόσεις κόντρα στον Ο.Φ. Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Αγυιά. Τον άσο τον δίνουν 1.65, την ισοπαλία 3.45 και το διπλό 5.30.

Φυσικά το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως να είναι το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής για τους κοκκινόμαυρους.

 

Μικρή η προϊστορία των δυο τους

Η προϊστορία της Παναχαϊκής με τον ΟΦ Ιεράπετρας είναι μικρή καθώς οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές εκ των οποίων οι δύο στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η τελευταία φορά που οι κοκκινόμαυροι αντιμετώπισαν την κρητική ομάδα στο γήπεδο της Αγυιάς ήταν στις 24/01/2021,  όπου είχαν νικήσει με 2-0 χάρης στα τέρματα των Αραβίδη (πεν. 56′ πεν) και Μπάτροβιτς (82′).

10/12/2006: Παναχαϊκή – ΟΦ Ιεράπετρας 0-1

06/05/2007:  ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή 2-1 Γκάτσης 12′

24/01/2021: Παναχαϊκή – ΟΦ Ιεράπετρας 2-0 Αραβίδης 56′ (πεν), Μπάτροβιτς 82′

14/03/2021: ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή 1-0

15/05/2021: ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή 2-3 Γιούσης 83′, Μπατροβιτς 56′, 90′

 

Οικονομική ανάσα στις ΠΑΕ

Τα πρώτα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ έλαβαν την Πέμπτη οι ομάδες της Super League 2. Όπως είχε ειπωθεί και στο πρόσφατο Δ.Σ. της λίγκας, η ΕΡΤ κατέβαλε την πρώτη δόση από τη συμφωνία.

Το μικτό ποσό είναι 1.243.720 ευρώ και με τις κρατήσεις (40.120 ευρώ υπέρ SL2, 10.030 ευρώ υπέρ ΕΠΟ, 100.300 ευρώ παρακράτηση φόρου), οι ΠΑΕ θα μοιραστούν 1.093.270 ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως κάθε ΠΑΕ θα εισπράξει 36.442 ευρώ, ποσό που θα δώσει ανάσες, καθώς οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται σε οριακό σημείο.

 

Τα εισιτήρια με την ΟΦΙ

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε και την τιμή των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας με γενική είσοδο 10 ευρώ.

Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων διαμορφώνεται ως εξής:

  • Γενική είσοδος: 10€
  • Γενική είσοδος για γυναίκες: 5€
  • Θέσεις VIP: 20€

Η είσοδος για παιδιά έως 15 ετών είναι δωρεάν.

 

«Σφυρίζει» ο Περράκης

Ο Κωνσταντίνος Περράκης από τον Σύνδεσμο της Αθήνας είναι αυτός που θα διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Βοηθοί του θα είναι οι Κ. Καλαμπόκης (Αιτ/νιας) και Α. Θανασιάς από την Ήπειρο.

ΣΑΒΒΑΤΟ (7/1)

(13:45 / ΕΡΤ3): Ολυμπιακός Β – Κηφισιά, Α. Βάτσιος (Δ. Αττικής)

(14:45): ΠΑΕ Επισκοπή – Καλλιθέα, Γ. Πατεμτζής (Ηρακλείου)

(14:45): Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β, Ρ. Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

(14:45): Καλαμάτα – ΠΑΟ Ρουφ, Β. Στάμος (Ηλείας).

ΚΥΡΙΑΚΗ (8/1-14:45)

Απόλλων Σμύρνης – Αιγάλεω, Π. Τσιάρας (Καβάλας)

ΠΑΕ Χανιά – Προοδευτική, Α. Βλάχος (Αν. Αττική)

Παναχαϊκή- ΟΦ Ιεράπετρας, Κ. Περράκης (Αθηνών)

Ρεπό: ΠΑΕ Ηλιούπολη.

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΑΕ

Με επιτυχία τα δοκιμαστικά

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα δοκιμαστικά για την στελέχωση της Κ19 και Κ17 της ΠΑΕ Παναχαϊκής που ήταν προγραμματισμένα λαμβάνοντας μέρος 21 ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2004 έως και το 2008 με τους περισσότερους από αυτούς να αφήνουν πολλές καλές εντυπώσεις.

Αν και ο αρχικός στόχος ήταν να αποκτηθούν δύο με τρεις ποδοσφαιριστές εντέλει οι υπεύθυνοι βλέποντας το ταλέντο αρκετών αποφάσισαν να αποκτηθούν έξι.

Τα δοκιμαστικά έγιναν υπό την γενική επίβλεψη του Άγγελου Ροζή (υπεύθυνος των ομάδων «Κ»), την τεχνική επίβλεψη του Χάρη Ράντου, Νίκου Κατσαρέλη, του Δημήτρη Κόμπλα (προπονητή τερματοφυλάκων) και του Μάκη Παρασκευόπουλου που συνέβαλλε στη μηχανογράφηση και τα τεστ μετρήσεων.

Κ19: Να επιστρέψει στις νίκες

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει η Κ19 της Παναχαϊκής καθώς σήμερα (12:30 μ.μ.) υποδέχεται για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League2 την ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας.

 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Στον «αέρα» το ματς με την ΑΕΚ

Μετά την διακοπή στη Ριζούπολη με την Κηφισιά λόγω τραυματισμών οι Κρητικοί «χτυπήθηκαν» και από γαστρεντερίτιδα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από την ΠΑΕ πάνω από 10 παίκτες δεν μπορούν να πάρουν μέρος στην προετοιμασία και μοιραία το ματς με την ΑΕΚ Β είναι στον «αέρα».

Το ματς με την ΑΕΚ Β, όπως όλα δείχνουν, δε θα διεξαχθεί και η τύχη της αναμέτρησης θα αποφασιστεί από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της

Ροή ειδήσεων

Advertisement