Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις στον Ριγανόκαμπο

Published

on

Το περιστατικό συνέβη κοντά στην περιοχή του Ριγανοκάμπου. Θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα, μητέρα γνωστής υπαλλήλου. Η γυναίκα περπατούσε αμέριμνη στον δρόμο όταν ξαφνικά είδε μπροστά της περίπου οκτώ πιτσιρίκια, δεν θα ήταν πάνω από 9 χρονών.

 

«Μερικά ήταν ακόμη πιο μικρά, στην ηλικία του εγγονού μου που είναι 7» μας είπε. Μάλιστα επεσήμανε και το ανάστημά τους: «Τα περισσότερα ήταν και κοντά, δεν ξεπερνούσαν το 1.20»! Στην αρχή η γυναίκα δεν μπορούσε να διανοηθεί τι θα συνέβαινε. Έστω και αν καταλάβαινε από τις κινήσεις τους, ότι κάποια (ανάμεσά τους και κορίτσια) είχαν άγριες διαθέσεις.

 

Ξαφνικά είδε τα ανήλικα να την πλησιάζουν και άρχισαν να την απειλούν ότι θα την χτυπήσουν! Έβαλε τις φωνές, όμως τα «καλόπαιδα» συνέχιζαν απτόητα. Αποτέλεσμα; Την τραυμάτισαν στο χέρι!

 

«Την χαριστική βολή έδωσε στη μητέρα μου ένα κορίτσι. Κρατούσε ένα σκουπόξυλο και την χτύπησε στο χέρι. Έχει μελανιάσει ενώ προκλήθηκε και γδάρσιμο», δήλωσε η κόρη της. Η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, ενώ η συμμορία των ανηλίκων απομακρύνθηκε τρέχοντας. Για καλή τύχη από το σημείο περνούσε αυτοκίνητο και τα ανήλικα έφυγαν τρέχοντας.

 

Ο σκοπός τους προφανής. Να αρπάξουν την τσάντα ή ότι άλλο πολύτιμο είχε η γυναίκα. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Προ ημερών πάλι κάποια πιτσιρίκια περικύκλωσαν γυναίκα οδηγό που επέβαινε σε όχημα. Και της άρπαξαν την τσάντα που είχε στο κάθισμα. Οι επιθέσεις στον Ριγανόκαμπο δεν έχουν τέλος και… άκρη δεν βρίσκεται!

Ροή ειδήσεων

Advertisement