Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αύριο η πρεμιέρα του έργου του Βασίλη Γιαννόπουλου στο θέατρο «Αγορά»

Published

on

Η ΕΤΕΚΟΝ θεατρικές παραγωγές, ανεβάζει τη συγκλονιστική θεατρική παράσταση «η θεωρία των Παύλων» του Βασίλη Γιαννόπουλο, ο οποίος αναφέρει «η Ναντίν, είναι μια γυναίκα που στην εφηβική της ηλικία, γνώρισε την σωματική και ψυχική κακοποίηση.

Το γεγονός αυτό την σημάδεψε ανεπανόρθωτα. Το «πειραγμένο» μυαλό της, φτιάχνει ιστορίες τις οποίες και ζει, μπερδεύοντας την «πραγματικότητα» με την φαντασία. Στο δικό της κόσμο, εμφανίζεται ο Ορφέας, ένας άνθρωπος που λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για κείνην, από τη στιγμή που αποτελεί το αντίπαλο δέος, απέναντι στο κακό που με τη μορφή κάποιου δαίμονα βασανίζει μόνιμα το μυαλό της. Ο Ορφέας τη βοηθά να καταλάβει ότι η δύναμη της συγχώρεσης είναι ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί στην σωτηρία της ψυχής. Άραγε είναι εύκολο ο Ορφέας να σώσει την Ναντίν και να φέρει τη κάθαρση στον αιώνιο πόλεμο του καλού και του κακού που υπάρχει μέσα στον καθένα μας;
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία, φώτα: Ιωάννης Αναστασόπουλος. Βοηθός σκηνοθέτη Νεκτάριος Χλωμός.
Σκηνικά, κοστούμια: Βασιλική Σαλταούρα. Φωτογραφία αφίσας: Βασίλης Ζαβέρδας.
Επιμέλεια αφίσας: Ηλίας Λαμπρόπουλος.
Παίζουν: Σάκης Κλήρης, Ευτυχία Μπιλέλη και Χρήστος Αβραντινής.
Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο «Αγορά» αύριο Παρασκευή και θα ανεβαίνει κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:30 και Κυριακή στις 20:30.
Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Τηλ κρατήσεων: 6985575508 και 6945931233
Email για reservations: [email protected][email protected]

Ροή ειδήσεων

Advertisement