Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ19: Οχτώ γκολ στους 9!

Published

on

 

Η Κ19 της Παναχαϊκής «διέλυσε» τον Ηρόδοτο στην Κρήτη με 8-1 σε ένα ματς-παρωδία

 

Σε ένα παιχνίδι που δεν χρήζει καμίας ανάλυσης η Κ19 της Παναχαϊκής συνέτριψε στο γήπεδο Αστριτσίου στην Κρήτη τον Ηρόδοτο με 8-1 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League 2.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι-παρωδία ο Ηρόδοτος κατέβηκε με εννιά ποδοσφαιριστές(!) για να μην τιμωρηθεί η αντρική ομάδα και χάσει τρεις βαθμούς.

Το συγκρότημα του Χάρη Ράντου στο πρώτο μέρος ήταν μπροστά στο σκορ με 5-0 καθώς όποτε βρισκόταν στην αντίπαλη εστία έβλεπε την μπάλα στα δίχτυα.

Το σκορ άνοιξε νωρίς νωρίς ο Αθανασόπουλος μετά από πάσα του Ντούνη (10’). Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντούνης αυτή την φορά έγραψε… το 0-2. Στο 28’ ο Αθανασόπουλος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (0-3) μετά από σέντρα του Ανδριακόπουλου.

Στο 32’ ο Κουραχάνης με ιδανικό πλασέ ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0 για να κάνει το 5-0 ο Ντούνης με ωραία προσωπική ενέργεια.

Στην επανάληψη και στο 53’ ο Τασσόπουλος «γράφει» το 6-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο Μουρτζόπουλος κερδίζει πέναλτι με τον Ξυπολιά από τα 11 βήματα να κάνει το 7-0.

Στο 75’ ο Νικολόπουλος κάνει το 8-0 και στο 80’ ο Κλάδος πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τον Ηρόδοτο κάνοντας το 1-8 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χ. Ράντος): Γεωργόπουλος (46′ Ξυπολιας), Ανδριακόπουλος (46′ Παπαδόπουλος), Γερολυμάτος, Τασσόπουλος, Σταυρόπουλος (46′ Σταθόπουλος), Κατσαΐτης, Νικολοπούλος Κων., Διαμαντόπουλος (46′ Ξένος), Αθανασόπουλος (46′ Μουρτζοπουλος), Κουραχάνης, Ντούνης.

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement