Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εθνική Τράπεζα: Επαφές στην Πάτρα και νέα γενιά δανείων για επιχειρήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Εξόρμηση κλιμακίου ανώτατων στελεχών στην Πάτρα με επικεφαλής το Διευθύνοντα Σύμβουλο Παύλο Μυλωνά και αντικείμενο τη στήριξη των επιχειρήσεων, κυρίως μέσα από τα εργαλεία του Ταμείου Ανάκαμψης, πραγματοποιείται αύριο Δευτέρα 6/2/2023 από την Εθνική Τράπεζα.

Στόχος των στελεχών που θα βρεθούν στην πόλη με προγραμματισμένη μεταξύ άλλων συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ αλλά και για επιχειρηματικό δείπνο στο ξενοδοχείο My Way στην Πάτρα είναι να αναφερθούν στα νέα προγράμματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και μια νέα γενιά πελατών για την κάλυψη αναγκών ρευστότητας, επενδύσεων αλλά και ανάγκες που προκύπτουν από το ενεργειακό κόστος και το αυξημένο πλέον κόστος του χρήματος μετά τις συνεχείς αυξήσεις επιτοκίων.
Σύμφωνα με στελέχη του ομίλου, η παρουσία στην επαρχία είναι απαραίτητη προκειμένου να συνεισφέρουν στην προσπάθεια τοπικών συνεργατών τους που βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με τις μεγάλες χρηματοδοτικές ανάγκες επιχειρήσεων και επαγγελματιών, οι οποίες έχουν οξυνθεί.
Η Εθνική Τράπεζα από πέρυσι, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έχει ανακοινώσει ότι θα είχε δώσει έμφαση στο στρατηγικό πλάνο για την ενίσχυση των επενδύσεων που σχεδιάζουν οι επιχειρήσεις. Η τράπεζα διεκδικεί το ρόλο του καλύτερου συμβούλου των επιχειρήσεων, αναφορικά με το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας έχοντας στελεχώσει την ομάδα της με εξειδικευμένα στελέχη (RMs και υποστηρικτικές ομάδες).

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement