Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θρίλερ στη Δυτική Αχαΐα με Αλεξόπουλο- Μυλωνά στο β’ γύρο

Published

on

Σε «παιχνίδι» για γερά νεύρα εξελίχθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στη Δυτική Αχαΐα, καθώς ενώ αρχικά διαφαινόταν η άνετη επικράτηση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου από το α’ γύρο των εκλογών, τελικά με την ενσωμάτωση περισσότερων εκλογικών τμημάτων, αργά χθες τη νύχτα, για λίγες μόνο ψήφους, φάνηκε πως οι εκλογές θα κριθούν την επόμενη Κυριακή, μεταξύ του πρώτου κ. Αλεξόπουλου και του νυν Δημάρχου, Σπύρου Μυλωνά.

Τρίτος σε ψήφους είναι ο συνδυασμός του Φίλιππου Λιάκου «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα», ο οποίος με ποσοστό της τάξεως του 15% θα είναι ο ρυθμιστής των εκλογών της επόμενης Κυριακής. Συγκεκριμένα, με βάση τα αποτελέσματα στα 43 από τα συνολικά 78 εκλογικά τμήματα της Δυτικής Αχαΐας, η «μάχη» μεταξύ των δύο πρώτων ήταν «στήθος με στήθος» καθώς η διαφορά τους δεν ξεπερνούσε τις 100 ψήφους. Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος λάμβανε 41,81%, ο Σπύρος Μυλωνάς 41,16% και ο Φ. Λιάκος 14,88%, ενώ όπως όλα δείχνουν η «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλου δεν εκλέγεται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

O Σπύρος Μυλωνάς επικρατούσε στις Δ.Ε. Δύμης με 40 ψήφους περισσότερες του κ. Αλεξόπουλου και στη Δ.Ε. Λαρισσού με μόλις πέντε(!) ψήφους παραπάνω, ενώ πρώτος με διαφορά ήταν και στη Δ.Ε. Μόβρης, ενώ αντίστοιχα, ο κ. Αλεξόπουλος «κέρδισε» καθαρά τη Δ.Ε. Ωλενίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement