Connect with us

Τοπική αγορά

Εντυπωσίασαν τοπικοί οίνοι της Αχαΐας

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση επισκεπτών, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε το Peloponnese Wine Festival Athens 2023, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

Περισσότεροι από 1400 επισκέπτες, στην πλειοψηφία τους επαγγελματίες του κλάδου του οίνου, βρέθηκαν στην εκδήλωση της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου, αποδεικνύοντας ότι ο Πελοποννησιακός αμπελώνας, με τις αναρίθμητες ποικιλίες και οινοπέδια που διαθέτει, είναι πόλος έλξης και σημείο αναφοράς για το Ελληνικό κρασί.
Το Peloponnese Wine Festival αποτελεί τη μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση οίνου στην Ελλάδα. Στη φετινή εκδήλωση συμμετείχαν 47 παραγωγοί: Δέκα από την Αχαΐα και τρεις από την Ηλεία, αντιπροσωπεύοντας το σύνολο των οινικών περιοχών της Δυτικής Ελλάδας. Πάτρα, Πλαγιές Αιγιαλείας, Τριφυλία, Ηλεία και τόσες άλλες σπουδαίες οινοπαραγωγικές περιοχές απλώθηκαν μπροστά στους επισκέπτες μέσα από έναν εντυπωσιακό αριθμό 515 διαφορετικών ετικετών από αυτόχθονες και διεθνείς ποικιλίες που ήταν διαθέσιμες προς δοκιμή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement