Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Αναβάθμιση χαμηλού κόστους 

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Τα κομμάτια που απαρτίζουν την γκαρνταρόμπα σας είναι η επιτομή της κομψότητας –και μάλιστα, πολλές φορές προέρχονται από χαμηλού κόστους μάρκες. Τίποτα κακό σε αυτό! Εξάλλου, μία από τις νέες τάσεις της μόδας γενικότερα είναι ο συνδυασμός ακριβότερων κλασσικών κομματιών που αποπνέουν διαχρονική κομψότητα με πιο προσιτά οικονομικά κομμάτια.

Άλλαξαν οι επιταγές της μόδας

Η βιωσιμότητα και o μινιμαλισμός είναι δύο φιλοσοφίες που πρεσβεύει η μόδα πλέον ενώ η ανακύκλωση των ρούχων είναι πλέον δεδομένη. Εμείς, σας βρήκαμε 5 συνδυασμούς με χαμηλού κόστους κομμάτια, και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω!

Cropped Τζιν

Επιλέξτε τα τζιν για τις out-of-duty (και όχι μόνο) εμφανίσεις σας. Φορέστε ένα cropped jeans παντελόνι, μαζί με ένα απλό σακάκι, t-shirt και τα αγαπημένα σας sneakers.

Καμηλό παλτό

Ένα από τα πιο classy κομμάτια της γυναικείας χειμερινής γκαρνταρόμπας, που δεν θα μπορούσε να λείπει από την ντουλάπα σας, είναι το καμηλό παλτό με τη ζώνη στη μέση. Θα το βρείτε, σίγουρα, σε πολλά καταστήματα, ενώ θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των χειμωνιάτικων συνόλων σας.

Πλισέ φούστα

Αν δεν έχετε μια πλισέ φούστα στην ντουλάπα σας, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε. Η αέρινη γραμμή τους και το μίντι μήκος τους, επιτρέπει στις γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου να τις επιλέξουν, ενώ δίνουν την επιλογή πολλών συνδυασμών σε παπούτσια και πανωφόρια. Συνδυάστε τη με γόβες και maxi παλτό.

Militarystyle σακάκι

Φέτος, αγαπήστε τα σακάκια και τα παλτό, και ειδικά τα ζακάρ σε στιλ military. Ένα τέτοιο σακάκι, που θα βρείτε και φέτος στα καταστήματα και μπορείτε να το συνδυάσετε άψογα με πουκάμισο με βολάν και μαύρο παντελόνι. Ολοκληρώνετε το σύνολό σας με ένα ζευγάρι γόβες και μια μικρή tote τσάντα.

Rib πλεκτό φόρεμα

Παθιαστείτε με τις ουδέτερες αποχρώσεις και επιλέξτε τες σε μονοχρωματικά σύνολα. Διαλέξτε ένα φόρεμα σε μπεζ της άμμου, που σίγουρα θα βρείτε παντού!


Ροή ειδήσεων

Advertisement