Connect with us

Ποδόσφαιρο

Θερμή υποδοχή στο σχολείο για τον Τζίμα

Published

on

 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σκόραρε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα και… αποθεώθηκε απ΄όλο τον κόσμο.

Τι και αν είναι μόλις 17 ετών (γεννημένος στις 06/01/2006), ο Στέφανος Τζίμας πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα, καταρρίπτοντας μεγάλο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τζίμας, ηλικίας μόλις 17 χρονών, βρήκε δίχτυα στο 90+1′ και με αυτόν τον τρόπο έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του “δικεφάλου του βορρά”, ξεπερνώντας τον τεράστιο Γιώργο Κούδα!

Ο 17χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα κόντρα στον Ιωνικό και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, όντας 17 ετών, 1 μήνα και 27 ημερών.

Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, το ματς ολοκληρώθηκε και ο νεαρός αποθεώθηκε από την κερκίδα του ΠΑΟΚ, με τους συμπαίκτες του να τον σπρώχνουν μπροστά έτσι ώστε να πανηγυρίσει με το κενό της ομάδας!

Από την άλλη το… Metrosport.gr, σε αποκλειστικό του παρέθεσε φωτογραφίες από την υποδοχή που επιφύλαξαν οι συμμαθητές του Στέφανου Τζίμα στον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ, στο σχολείο του, νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Ο Στέφανος Τζίμας δέχθηκε αμέτρητες ευχές από τους συμμαθητές του, αλλά και από τους καθηγητές του. Στην κεντρική φωτογραφία ο Τζίμας φαίνεται με τους συμμαθητές του. Στην δεύτερη φωτογραφία, βλέπουμε τον Τζίμα με τον εγγονό του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, του Παναγιώτη Κερμανίδη, τον Θανάση Κουκουτζέλη.

ΠΗΓΗ: talentabout.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement