Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μπαράζ εκδηλώσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ-Με συντονισμένες δράσεις παρουσιάζει τους υποψηφίους βουλευτές του

Published

on

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τη Νομαρχιακή Επιτροπή και τους υποψηφίους βουλευτές να προχωρούν στη διοργάνωση κοινών δράσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες βράδυ έγινε στο Ζαβλάνι η παρουσίαση των υποψηφίων, σε εκδήλωση που έγινε από την Οργάνωση Μελών Αγίας Σοφίας – Ζαβλανίου, στα νέα γραφεία του κόμματος, επί της οδού Αχαϊκής Συμπολιτείας, η οποία είχε και τη μορφή εγκαινίων τους.
Είχε προηγηθεί το απόγευμα της Δευτέρας μια ανάλογη εκδήλωση από την Οργάνωση Μελών Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας, επίσης για την παρουσίαση των υποψηφίων, σε γνωστό καφέ, στην Αγυιά.

Συνολικά, σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ διοργάνωσε τέσσερις εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης αυτής στην Κάτω Αχαϊα που είχε ως θέμα της την Κοινή Αγροτική Πολιτική, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση της κομματικής βάσης εν όψει των εκλογών.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Παράλληλα, ο τοπικός κομματικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί εν όψει της αυριανής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στον Πύργο. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα μιλήσει στην ηλειακή πρωτεύουσα στο Πάρκο Ξυστρή, ενώ από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαϊας έχει ναυλωθεί πούλμαν για τη μεταφορά στη συγκέντρωση μελών του κόμματος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement