Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ»-«Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»-Παρουσία Σκάλκου στην Πάτρα η παρουσίαση των Προγραμμάτων

Published

on

Η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» καθώς και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας, προσκαλούν στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα Δέσμη Δράσεων: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται αυτή τη Δευτέρα 24/4/23, ώρα 19:00, την Αίθουσα Ξενοδοχείου «My Way», Όθωνος Αμαλίας 15, στην Πάτρα.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτριος Σκάλκος, ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής, Γεώργιος Ζερβός, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΦΕΠΑΕ Πλάτων Μαρλαφέκας και η Γενική Διευθύντρια της ΔΕΠ Μάγδα Πετροπούλου. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί Live Streaming με αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων και συζήτηση με ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών
Η Δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» αφορά επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν ακόμα ενσωματώσει σημαντικές τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ) στην λειτουργία τους και στοχεύουν στην κάλυψη βασικών ελλείψεων σε εφαρμογές και εξοπλισμό, αφορά επιχειρηματικά σχέδια προϋπολογισμού από 18.000 έως 30.000 ευρώ και προσφέρει πσοστό ενίσχυσης από 50% έως 60%.
Η Δέσμη «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» ενθαρρύνει επενδυτικά σχέδια που στοχεύουν στην αναβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και αφορά επιχειρήσεις με επιχορηγούμενο προϋπολογισμό επενδυτικού σχεδίου από 200.001 έως και 1.000.000 ευρώ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement