Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ευσταθία Γιαννιά: «Ραντεβού» με την ελπίδα της νέας γενιάς

Published

on

Με τη δυναμική, την ελπίδα και την αισιοδοξία της νέας γενιάς είχε το βράδυ της Τετάρτης η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α., Ευσταθία Γιαννιά, στο πλαίσιο της συνάντησής της με νέους και νέες από την ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και τη φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ενώ η κα Γιαννιά «κέρδισε» τη νεολαία την οποία και προσέγγισε με σύγχρονο τρόπο, καθώς παρέδωσε σε όλους ένα QR Code το οποίο έδινε πρόσβαση σ’ ένα ξεχωριστό βίντεο με μήνυμα του γιου της, Αριστοτέλη Γιαννόπουλου από το Λονδίνο, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.
Ο Αριστοτέλης μίλησε με συγκινητικά λόγια για τη μητέρα του, αλλά και για τις προοπτικές των νέων, καλώντας τους να κυνηγούν πάντα τα όνειρά τους.
«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε λόγο, χώρο και ευκαιρίες στη νέα γενιά. Και στο νέο πρόγραμμα της παράταξής μας που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος, η νεολαία είναι σε προτεραιότητα με σημαντικούς άξονες πολιτικής, όπως η βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», ανέφερε η κ. Γιαννιά και άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις αγωνίες και τα ζητήματα που της έθεσαν οι νέοι.
Κυρίαρχα με την ιδιότητα της μητέρας, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. τους προέτρεψε «μην επιτρέψετε σε κανέναν να βάλει φρένο στις φιλοδοξίες και στα όνειρά σας» και επανέλαβε πόσο σημαντικό είναι να αντιληφθούν οι νέοι ότι από την ψήφο τους εξαρτάται η πορεία της χώρας στην επόμενη τετραετία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement