Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Άρης Ανδρικόπουλος: «Προέχει η ασφάλεια του πολίτη»

Published

on

Σε υπηρεσίες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και του Τελωνείου Αιγίου βρέθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/Προοδευτική Συμμαχία Ν. Αχαΐας, Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Ο κ. Ανδρικόπουλος στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου και των συναντήσεων του με τους φορείς του Νομού μας, επισκέφθηκε χθες υπηρεσίες της Αιγιάλειας, συνομίλησε με το προσωπικό και κατέγραψε τις ανάγκες τους.

«Βρέθηκα σε γνώριμες υπηρεσίες συνομίλησα με τους ένστολους που υπηρετούν την κοινωνία και μάχονται για την ασφάλειά τους» ανέφερε μετά από την επίσκεψή του στο κτήριο που στεγάζονται οι Αστυνομικές υπηρεσίες του Αιγίου και μοιράστηκε εμπειρίες από την υπηρεσιακή του διαδρομή ως αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης στην Αχαΐα και έφθασε μέχρι την κορυφή της πυραμίδας στο Αρχηγείο.

«Κατά την διάρκεια των επαφών μου δόθηκε η δυνατότητα να συνομιλήσω με τους εργαζόμενους για μια σειρά θεμάτων που τους απασχολούν, έτσι ώστε να έχω μια πλήρη εικόνα για τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους και με γνώμονα την δικαιοσύνη, να προσπαθώ για την επίλυσή τους».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement