Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Η Γεωργία Ντάτσικα στο πλευρό των συναδέλφων της, αστυνομικών

Published

on

Είναι μία από αυτούς. Αφουγκράζεται τα προβλήματα τους, τις ανησυχίες τους και διακατέχεται από μια βαθιά ενσυναίσθηση για τη θέση τους.

Ως εκ τούτου, ήταν και είναι απολύτως αναμενόμενο η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, «Μπροστά για Όλους», Γεωργία Ντάτσικα να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των συναδέλφων της, αστυνομικών. Και όχι μόνο στα λόγια.

Στο πλαίσιο αυτό, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα επισκέφθηκε, εκτός άλλων, τα Αστυνομικά Τμήματα Καλαβρύτων και Κάτω Αχαίας, όπου συνομίλησε με συναδέλφους της, τόσο με χαμηλόβαθμους αστυνομικούς όσο και με αξιωματικούς, για υπηρεσιακά θέματα.

Συγκεκριμένα, στο επίκεντρο των συζητήσεων τέθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και οι μεγάλες επιτυχίες που σημειώνει, κατά την εκπλήρωση της αποστολής του, την οποία φέρει εις πέρας εκτελώντας το καθήκον του, υπό αντίξοες συνθήκες, με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στις επισκέψεις της η κυρία Γεωργία Ντάτσικα έγινε δεκτή με θέρμη και εγκαρδιότητα από τους συναδέλφους τους, οι οποίοι της ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις περιφερειακές εκλογές, με την ίδια να επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους, αρωγός και συμπαραστάτης, ως μία από αυτούς.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement