Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Καθημερινές οι επισκέψεις σε φορείς και περιοδείες του Πέτρου Ψωμά

Ενημέρωση για το πρόγραμμα, τις θέσεις και το όραμα του σπιράλ για την πόλη

Published

on

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι περιοδείες και επισκέψεις του σπιράλ σε φορείς της πόλης, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, Πέτρο Ψωμά να επισκέπτεται πρόσφατα την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας, την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δυτικής Ελλάδος, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας, Εφορεία Αρχαιοτήτων, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας, την Βιοβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται και περιοδείες σε οικισμούς και γειτονιές της πόλης, όπως τα Ζαρουχλέικα, το Σούλι και το Ακταίο, στην διάρκεια των οποίων ο Πέτρος Ψωμάς και τα μέλη της παράταξής του, υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί-τοπικοί σύμβουλοι, έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους δημότες, να ακούσουν τα ζητήματα που τους απασχολούν, διανέμοντας το έντυπο πρόγραμμα της παράταξης για την πενταετία 2023-2028 και παρουσιάζοντας το όραμα του σπιράλ για το αύριο της Πάτρας.

Οι περιοδείες και επισκέψεις του σπιράλ θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, μέχρι τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Αποτελούν άλλωστε τον τρίτο κύκλο επαφών του υποψήφιου Δημάρχου Πέτρου Ψωμά και μελών του σπιράλ με τους δημότες σε όλη την επικράτεια του Δήμου. Ο πρώτος κύκλος επικοινωνίας με τα εν ισχύ συμβούλια και τις τοπικές κοινωνίες διενεργήθηκε κατά την περίοδο 2020-2022 οπότε επισκέφτηκαν όλους τους οικισμούς της Πάτρας, ενώ ακολούθησε ένας δεύτερος κύκλος, από αρχές του χρόνου έως και τα τέλη Ιουλίου.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement