Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο νοσοκομείο Αμαλιάδας βρέθηκε η Άννα- Μαρία Βλαγκούλη

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΗΣ

Published

on

Το Νοσοκομείο Αμαλιάδας με πολλές δυνατότητες και άξιο προσωπικό !

Το Νοσοκομείο Αμαλιάδας εξυπηρετεί μια μεγάλη πληθυσμιακή ομάδα πολιτών μας, έχει επιτελέσει και κατά την περίοδο της πανδημίας αλλά επιτελεί και τώρα σημαντικό έργο στην δημόσια υγεία και στελεχώνεται από ανθρώπους που με υπερ- προσπάθεια ακόμη και πέραν των δυνατοτήτων τους συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του θυμίζοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι, αξίζει της προσοχής μας και της ενίσχυσής του από πλευράς Πολιτείας.

Την ανωτέρω επισήμανση έκανε επισκεπτόμενη την συγκεκριμένη Νοσηλευτική Μονάδα η Υποψήφια βουλευτής Ηλείας Άννα – Μαρία Βλαγκούλη η οποία συνομίλησε με το προσωπικό και είχε συνεργασία με τη νέα Διοικήτρια Μαρία Μπαχού  την οποία και συνεχάρη για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων της.

Όπως συμβαίνει βεβαίως και σε άλλες Μονάδες έτσι και εδώ, τονίσθηκε το πρόβλημα της έλλειψης γιατρών που αποτελεί μόνιμο «αγκάθι» των τελευταίων ετών αφού όσοι αποχωρούν από τα Νοσοκομεία μας δεν αναπληρώνονται στον ίδιο βαθμό παρά το γεγονός ότι από το Υπουργείο Υγείας έχουν γίνει προκηρύξεις για την κάλυψή τους. Παράλληλα αναφέρθηκε ότι οι συχνές μετακινήσεις από άλλα Νοσοκομεία δεν λύνουν οριστικά το πρόβλημα το οποίο χρειάζεται να επανεξετασθεί και μετά την περίοδο των εκλογών κατά προτεραιότητα. Όπως επίσης υποστηρίχθηκε ότι απαιτείται και η συζήτηση πάνω στην ενίσχυση και του υπολοίπου νοσηλευτικού, παραϊατρικού και διοικητικού ή βοηθητικού προσωπικού.

ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Η κα Μπαχού ενημέρωσε αναλυτικά για τις σημερινές λειτουργίες της Μονάδας, εξήρε την εργατικότητα των υπαλλήλων και δήλωσε ότι οι προσπάθειες ενίσχυσης θα συνεχισθούν σταθερά με δεδομένο ότι το Νοσοκομείο Αμαλιάδας παρέχει υπηρεσίες σε ευρύτερο και ουσιαστικό πλαίσιο. 

Ετσι, ζητήθηκε και η συνδρομή από την Υποψήφια βουλευτή να βοηθήσει σε μια τέτοια κατεύθυνση ώστε να επιτευχθούν σε μια εξωστρεφή προοπτική και άλλα ζητήματα που αποτελούν πλεονεκτήματα ή θα μπορούσαν να διακριθούν ως πλεονεκτήματα του Νοσοκομείου, και να ενταθεί το παρεμβατικό βελτιωτικό έργο κυβέρνησης και Υπουργείο στον ίδιο χώρο.

Με την ευκαιρία η κα Βλαγκούλη έδωσε τα συγχαρητήρια της και σε ειδικές ομάδες που προσφέρουν ανά το Νομό και όχι μόνο στην Αμαλιάδα υγειονομικό και κυρίως προληπτικό έργο απέναντι στους πολίτες όπως είναι η δραστήρια και εξαιρετικώς επιτυχημένη Ομάδα των Μαιών.

Γνωρίζω ότι η παρουσία τους είναι σπουδαία, το έργο τους διαρκές και είναι αιχμή αναφοράς για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας που έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι με το ανθρώπινο δυναμικό του σε πολλές περιπτώσεις πρωτοπορεί και στέκεται πραγματικά δίπλα στον Ηλείο πολίτη !

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement