Connect with us

Χωρίς κατηγορία

«Να τιμωρήσουμε με την ψήφο μας όσους έριξαν την Ελλάδα στα βράχια»

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της «Ελληνικής Λύσης», Διονύσης Γιαννόπουλος μιλά στη «Γ»

Published

on

Με στόχο κι όραμα μια κοινωνία δυνατή που θα εξασφαλίζει συνθήκες ασφάλειας και θα δίνει ευκαιρίες στους ανθρώπους της, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της «Ελληνικής Λύσης», Διονύσης Γιαννόπουλος μίλησε στη «Γ» για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Γιαννόπουλος με καταγωγή από το Ριόλο Δυτικής Αχαΐας είναι συνταξιούχος υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Εργαζόταν ως ιδιωτικό τεχνικό προσωπικό στην 116 ΠΜ του Αράξου, ενώ είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Πάντα παρών στις προκλήσεις, με αποφασιστικότητα διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του, για ένα καλύτερο μέλλον.

ΕΡ.: Γιατί είστε υποψήφιος με την «Ελληνική Λύση»;

Γιατί είναι το μοναδικό κόμμα που βάζει πρώτα απ’ όλα την Ελλάδα και πάνω απ’ όλα τους Έλληνες. Το απέδειξε εντός και εκτός Βουλής σε όλη τη διάρκεια της 4ετίας. Το αποδεικνύει με το ξεκάθαρο κυβερνητικό της πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει τεκμηριωμένες προτάσεις, κοστολογημένες και άμεσα εφαρμόσιμες εν αντιθέσει με τα κόμματα εξουσίας που λειτουργούν κατόπιν «άνωθεν» εντολών, ανακυκλώνοντας κακέκτυπα νεοφιλελεύθερων ή σοσιαλιστικών μοντέλων που έχουν χρεοκοπήσει. Η «Ελληνική Λύση» μιλά με όρους πολιτικής, καθαρά, χωρίς έωλες υποσχέσεις, γι’ αυτό και έχει δικαιωθεί στο σύνολο των προτάσεων και των προβλέψεων της. Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος τίμησε στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων μας, δίνοντας πολιτικές μάχες για την υπεράσπιση των λαϊκών και εθνικών συμφερόντων. Εμείς είμαστε εδώ και χθες και σήμερα και θα είμαστε κι αύριο. Γιατί ζούμε μέσα στην κοινωνία και γνωρίζουμε τα πραγματικά προβλήματα, αλλά και εκείνους που τα δημιουργούν.

ΕΡ.: Ποια είναι η εκτίμησή σας για τις εκλογές της 21ης Μαΐου;

Ο ελληνικός λαός τώρα πια ξέρει! Γι’ αυτό και ο στόχος για μία Ελλάδα Αυτοδύναμη και Αυτεξούσια είναι απόλυτα εφικτός με ισχυρή «Ελληνική Λύση». Κάθε ψήφος μετράει και με αφορμή το βήμα που μου δίνετε απευθύνω κάλεσμα στους Αχαιούς πολίτες να δυναμώσουν τη «φωνή» της «Ελληνικής Λύσης» για μία Ελλάδα με αυτάρκεια, ισχυρή άμυνα, ανεξάρτητη και οικονομικά εύρωστη,  για διαρκή φύλαξη των συνόρων, για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, για τη δημιουργία κράτους πρόνοιας για όλους τους Έλληνες, για ριζική αναδιάρθρωση της παιδείας για μόρφωση υψηλού επιπέδου,  για δουλειές για όλους τους Έλληνες, για λιγότερους φόρους, για νοσοκομεία και πρωτοβάθμια περίθαλψη, για φροντίδα στους ηλικιωμένους. Για μία Ελλάδα στην οποία θα γυρίσουν πίσω τα παιδιά μας, που θα ζούμε χωρίς φόβο και ελεύθεροι στα σπίτια μας, που θα ζούμε με τον εφιάλτη των κατασχέσεων, που θα έχουμε ασφάλεια. Είναι αδύνατον αυτοί που κυβέρνησαν εδώ και χρόνια και διέλυσαν τη χώρα και τα ελληνικά νοικοκυριά να μπορούν να δώσουν λύση στα προβλήματα των Ελλήνων και της χώρας μας.

Ο λαός στις 21 Μαΐου με την ψήφο του πρέπει να τιμωρήσει όλους όσοι έριξαν τη χώρα μας στα βράχια και να ψηφίσει «Ελληνική Λύση».

ΕΡ.: Ποια είναι τα μηνύματα που εισπράττετε στις περιοδείες σας;

Επικρατεί απογοήτευση στον κόσμο για την κατάσταση που επικρατεί σε όλους τους τομείς. Οι αγρότες στην Αχαΐα έχουν «γονατίσει» οικονομικά, οι ελεύθεροι επαγγελματίες καταστρέφονται, το εμπόριο «αργοπεθαίνει», οι νέοι εγκαταλείπουν τον τόπο μας και φεύγουν στο εξωτερικό αναζητώντας καλύτερη τύχη, η υπογεννητικότητα μετατρέπει την Ελλάδα σε χώρα γερόντων, η έννοια της οικογένειας υποβαθμίζεται συνεχώς, τα παιδιά και τα εγγόνια μεγαλώνουν σ’ ένα περιβάλλον που προσπαθούν να μας επιβάλλουν το αφύσικο για φυσικό, χωρίς καμία προοπτική. Ανησυχία και αβεβαιότητα. Αυτά είναι τα μηνύματα που εισπράττω από τις επαφές με τους συμπολίτες μου, οι οποίοι αναζητούν μια αχτίδα φωτός στο σκοτάδι που μας έχουν βυθίσει εδώ και χρόνια τα κόμματα εξουσίας και οι εντολείς τους.

ΕΡ.: Γιατί ζητάτε την ψήφο των Αχαιών;

Έχω μάθει να αγωνίζομαι και να μην σκύβω το κεφάλι. Γνωρίζω τις δυσκολίες, οι οποίες όμως πιστεύω ότι μας κάνουν πιο δυνατούς. Πάντα έλεγα τα πράγματα με το όνομα τους κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω με ευθύτητα και εντιμότητα. Θέλοντας να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου και να γίνω η «φωνή» τους, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με την «Ελληνική Λύση». Γι’ αυτό ζητώ να μου δώσουν με την ψήφο τους την ευκαιρία να κάνουμε το μεγάλο βήμα μπροστά και να διεκδικήσουμε όλα όσα για τα οποία αγωνιζόμαστε και πιστεύουμε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement