Connect with us

Lifestyle

Στέλιος Χανταμπάκης για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Αν είχε μπει στο Survivor…»

Published

on

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας» και μίλησε για όσα βίωσε στο Survivor All Star.

Δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να απαντά στο αν θα πήγαινε στο Survivor σε περίπτωση που πήγαινε και ο Ντάνος.

«Αν είχε μπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πήγαινες» τον ρώτησε η Αφροδίτη Γραμμέλη, με τον ίδιο να απαντά «ήξερα ότι θα με ρωτήσεις. Φυσικά και θα πήγαινα και μακάρι να έμπαινε».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Όπου έχουμε βρεθεί εγώ προσωπικά του έχω μιλήσει, αλλά και εκείνος» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Μπορείς να μου βγάλεις τα μάτια»
«Ήρθα για να σου πω ότι άμα θέλεις μπορείς να μου βγάλεις τα μάτια από κοντά. Είχες πει ότι “θέλω να μπω στην τηλεόραση και να του βγάλω τα μάτια”», σημείωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης απευθυνόμενος στην Έλενα Χριστοπούλου.

Μπορούν οι αναποφάσιστοι να βγάλουν κυβέρνηση; – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, τα τελευταία προγνωστικά
Ε.Χ.: Για το 2017 το είπα. Και ότι δεν έχεις καμία σχέση τώρα.

ΣΤ.Χ.: Ναι καλέ, για πλάκα το λέω, μην αγχώνεσαι.

Ε.Χ.: Κι εγώ σε ξέρω πριν το 2017, οπότε ξέρω πολύ καλά τι άνθρωπος είσαι και ότι είσαι ένα πολύ καλό παιδί.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ευχαρίστησε στη συνέχεια την Έλενα Χριστοπούλου για ένα σχόλιό της που τον βοήθησε πολύ. «Κράτησα κάτι πριν μπω στο παιχνίδι που νομίζω ότι με βοήθησε πολύ. Είχε αναφερθεί κάτι για το ποιοι αντίπαλοι θα είναι και αν ζορίζομαι με κάποιους συγκεκριμένους. Έχεις πει ότι “ο μόνος αντίπαλος του Χανταμπάκη είναι ο εαυτός του”.

Προσπάθησα να καταλάβω πώς το εννοούσες και νομίζω ότι όντως ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο εαυτός μας, γιατί εμείς αποφασίζουμε αν θα μας εκνευρίσει κάτι, αν θα μας κάνει χαρούμενους, αν θα μας ενοχλήσει, αν θα το αφήσουμε να περάσει. Οπότε, σε ευχαριστώ πολύ, το είχα πάντα στο μυαλό μου».

Ροή ειδήσεων

Advertisement