Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Άρης Ανδρικόπουλος: «Η πολιτεία έχει χρέος  να στηρίξει τις μητέρες»

Published

on

 

 

«Σε μια εποχή που η υπογεννητικότητα αποτελεί ένα κρίσιμο ζήτημα με σοβαρότατες οικονομικές και κοινωνικές διαστάσεις για τη χώρα μας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η στήριξη της πολιτείας στις μητέρες», επισημαίνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ Αχαΐας Αριστείδης Ανδρικόπουλος, με αφορμή την χθεσινή γιορτή της μητέρας.

Για το ρόλο της μητέρας σημειώνει: «είναι η ηρωίδα της καθημερινότητας που με θυσίες και αυταπάρνηση γίνεται αστείρευτη πηγή αγάπης, φροντίδας και αφοσίωσης για το παιδί της. Είναι η γυναίκα που παλεύει για να επιβιώσει αυτή και το παιδί της σε μια κοινωνία που τίποτα δεν είναι εύκολο για αυτήν. Είναι χρέος της πολιτείας να στηρίξει τις μητέρες στον εργασιακό, οικογενειακό και ευρύτερα κοινωνικό χώρο. Η μητέρα θα αποτελεί λιμάνι παρηγοριάς για όλους και μια αγκαλιά της είναι από τις στιγμές που όλοι χρειαζόμαστε. Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!».

«Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»

Παράλληλα, ο κ. Ανδρικόπουλος συνεχίζει τις επαφές του με τους πολίτες προκειμένου να τους πείσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ και ο Αλέξης Τσίπρας μπορούν να φέρουν την μεγάλη πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα μας. Συνομιλώντας μαζί τους, όπως επισημαίνει, παρουσιάζει τις θέσεις από το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει πως «το μεγάλο στοίχημα για την 21η Μαΐου είναι να αναδειχθεί μια προοδευτική κυβέρνηση για τον τόπο μας, με δικαιοσύνη παντού, ασφάλεια και αλληλεγγύη».

Ροή ειδήσεων

Advertisement