Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διονύσης Γιαννόπουλος: Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για την εθνική μας υπερηφάνεια

Published

on

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της «Ελληνικής Λύσης», Διονύσης Γιαννόπουλος, δήλωσε «οι Έλληνες πολίτες, αλλά και οι Αχαιοί την Κυριακή 21 Μαΐου με την ψήφο τους θα αποφασίσουν αν θα πουν «ναι» στην ανάκτηση της οικονομικής τους αξιοπρέπειας, στην ασφάλεια, στην εθνική μας υπερηφάνεια ή αν θα επιτρέψουν στα συμφέροντα της οικονομικής «ελίτ» να τους κρατούν στην ανασφάλεια, στην ανέχεια και στην απομόνωση.

Η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου μάχεται για αυτούς τους Έλληνες πολίτες. Είναι η δύναμή της για να αλλάξουμε με αποφασιστικότητα τις πολιτικές που έχουν καταστρέψει τον τόπο μας. Η κοινωνία είναι εξαθλιωμένη, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να εξωραΐζει την κατάσταση και της αντιπολίτευσης να επιμένει να προσφέρει εύκολες λύσεις, που ουσιαστικά δεν διαφέρουν από την ουσία της καταστροφικής  πολιτικής Μητσοτάκη.

Η «Ελληνική Λύση» με σοβαρό πολιτικό πρόγραμμα, αξιόλογες προτάσεις για όλα τα θέματα και ρεαλιστικές πολιτικές, είναι εδώ για να δώσει πραγματικές λύσεις για την κοινωνία.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου γυρίζουμε την πλάτη σε όσους συνεργούν εις βάρος του ελληνικού λαού και της πατρίδας μας.

Η «Ελληνική Λύση» είναι εδώ και με την δύναμη που θα της δώσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι θα ανατρέψει τα σχέδιά τους».

Ροή ειδήσεων

Advertisement