Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γιάννης Λαϊνιώτης: «Είμαστε το κόμμα που ποτίζει τις ρίζες μας»

Published

on

Συναισθηματικά φορτισμένη η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Αχαϊας της Ελληνικής Λύσης Γιάννη Λαϊνιώτη

Με μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία, στην οποία κυριάρχησε το προσωπικό στοιχείο, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ελληνικής Λύσης Γιάννης Λαϊνιώτης κορύφωσε την προεκλογική εκστρατεία του, τη Δευτέρα 15 Μαϊου, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

«Βλέπω στα πρόσωπα σας τη βούληση σας να δώσετε στην Ελληνική Λύση την εντολή να ανακόψει τον πολυεπίπεδο κατήφορο της χώρας μας» τόνισε απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του, και κοιτάζοντας τους στα μάτια επεσήμανε:

«Σας είμαι ευγνώμων γιατί τα τελευταία 11 χρόνια σας έχω δίπλα μου. Με έχετε συγκινήσει. Νιώθω πολλαπλή υποχρέωση και βαθιά μέσα μου κυριαρχεί το αίσθημα της ανταπόδοσης.

Αποκλειστικό μέλημα μου είναι η υποχρέωση μου να σας ξεχρεώσω. Είναι ανοιχτά τα γραφεία μου. Είναι ανοιχτό το τηλέφωνο μου. Είναι δεδομένη η βούληση μου να μπορώ με χαρά να σας φανώ κι εγώ χρήσιμος. Αυτό δεν αλλάζει.
Είναι κατοχυρωμένο με το λόγο της τιμής μου».
Και ως προς τις επικείμενες εκλογές, διαμήνυσε: «Ήλθε η μεγάλη ώρα. Όσο κι αν φαντάζει υπεραισιόδοξο, ήλθε η ώρα να είμαστε εμείς εκείνοι, που θα προστατέψουμε την πατρίδα μας από τους ριψάσπιδες. Η ψήφος είναι το υπερ- όπλο μας. Αρκεί να το χρησιμοποιήσουμε σωστά. Η Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος έχουν δώσει απτές αποδείξεις πατριδοφροσύνης. Είμαστε το κόμμα που ποτίζει τις ρίζες μας.
Τις ρίζες του Έθνους. Τις ρίζες της Ορθοδοξίας. Τις ρίζες της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας».
Καταλήγοντας, ο Γιάννης Λαϊνιώτης προέτρεψε τους ψηφοφόρους του να πορευτούν και σ’ αυτές τις εκλογές μαζί του, υπογραμμίζοντας: «Ψήφος στην Ελληνική Λύση σημαίνει ψήφος στην Ελλάδα. Καλώ λοιπόν τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες να πορευτούν μαζί μου για μια εθνικά περήφανη και κυρίαρχη πατρίδα, ώστε να διαμορφώσουμε μαζί μια νέα πραγματικότητα. Για την Ελλάδα της ελπίδας! Για την Ελλάδα της δημιουργίας! Για την Ελλάδα της ανάπτυξης! Για την Ελλάδα της αξιοκρατίας!»

Ροή ειδήσεων

Advertisement