Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Με τόλμη, θέληση και ευθύνη για τον τόπο μου»-Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της Αιγείρας στον Νίκο Σπηλιόπουλο

Published

on

Στην Αιγείρα βρέθηκε προχθές ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Σπηλιόπουλος, όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους της περιοχής σε μια «οικογενειακή» ατμόσφαιρα.

«Συνάντησα ανθρώπους οικείους, καθημερινούς, γνώριμους. Ανθρώπους, οι οποίοι με αγκάλιασαν από το πρώτο κιόλας ξεκίνημα μου το 2017 -ανοίγοντας το ιατρείο στην περιοχή. Άνθρωποι, οι οποίοι με κέρδισαν …και γι αυτούς θα μπορώ να γίνομαι τα πάντα», ανέφερε ο κ. Σπηλιόπουλος εξηγεί στους πολίτες ότι η απόφασή του να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική είναι αποτέλεσμα της διαδρομής του, σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Όπως ο ίδιος εξηγεί, με «οδηγό» το αίσθημα της προσφοράς και αλληλεγγύης, συνεκτιμώντας τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα και στον τόπο μας με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και την κρισιμότητα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά και να συστρατευτεί σε αυτό τον αγώνα και τη νέα πορεία για ένα πιο σίγουρο αλλά και καλύτερο αύριο για τους πολίτες και την κοινωνία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement