Connect with us

Αθλητισμός

CHAMPIONS LEAGUE ΚΩΦΩΝ: Σφυρίζουν… αδιάφορα ένα χρόνο μετά!!

Published

on

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που η Πάτρα φιλοξένησε το Champions League ποδοσφαίρου Κωφών, το οποίο προσέθεσε προστιθέμενη αξία στην πόλη, συμβάλλοντας στην ανάδειξή της ως προορισμού μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Δυστυχώς έναν χρόνο μετά και η Οργανωτική Επιτροπή έχει αφήσει οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε συνεργαζόμενες ομάδες επαγγελματιών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την άψογη διοργάνωση. Το γεγονός έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στους συμμετέχοντες και ταυτόχρονα συνιστά απαξίωση του έργου και του ρόλου τους.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν έχουν καταβληθεί οι αμοιβές σε διαιτητές και δημοσιογράφους, που κάλυψαν τους αγώνες με επαγγελματική επάρκεια, ευσυνειδησία και μάλιστα, χρειάστηκε να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, υπό δύσκολες συνθήκες, εξαιτίας σημαντικών οργανωτικών ελλείψεων. Αυτό που προκαλεί δε, μεγαλύτερη εντύπωση και ερωτηματικά είναι το γεγονός πως παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις τους προς τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, αλλά και της αναθέτουσας Αρχής δεν έχει γίνει παραμικρή ενέργεια και δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για το πότε θα καλυφθούν οι οικονομικές αυτές, εκκρεμότητες, σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Η μόνη επικοινωνία με όσους διαμαρτύρονται ήταν μία επιστολή συγγνώμης πριν από περίπου έναν μήνα, χωρίς καμία περαιτέρω ενημέρωση. Σκοπός της επιστολής αυτής, πέρα από τον χαρακτήρα της διαμαρτυρίας είναι και να αναδείξει την αδιαφορία και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται κάποιοι το ρόλο των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων για την πόλη. Κι αυτό, γιατί η ανεπάρκεια που επιδεικνύουν αποτρέπει την οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία των επαγγελματιών της πόλης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement