Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Με πείσμα για τη νίκη

Published

on

Ο Παναιγιάλειος φιλοξενείται σήμερα (17:00) στη Βάρδα από τον Παμβουπρασιακό

Με στόχο να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ο Παναιγιάλειος, φιλοξενείται σήμερα (17:00) στη Βάρδα και στο γήπεδο «Γρ. Καλάκος» από τον Παμβουπρασιακό για την 7η και τελευταία αγωνιστική (5ος όμιλος) των μπαράζ ανόδου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η «Μαύρη Θύελλα» θα κυνηγήσει με πείσμα, δύναμη και πάθος τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να αναδειχτεί πρωταθλήτρια του ομίλου και να βρίσκεται με αυτό τον τίτλο στην επόμενη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΜΕ ΑΠΟΝΤΑ ΤΟΝ Τ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Ο προπονητής της αιγιώτικης ομάδας Θόδωρος Ανδριόπουλος, εκτός της απουσίας του τιμωρημένου Τάκη Παπαδόπουλου (για τρεις αγωνιστικές), δεν έχει άλλα προβλήματα και άπαντες είναι διαθέσιμοι. Έχει τονίσει δε από την πλευρά του, ότι: «Μπορεί να ανήλθαμε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, αλλά στόχος μας είναι και στο παιχνίδι με τον Παμβουπρασιακό να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να αναδειχτούμε πρωταθλητές στον όμιλο που συμμετέχουμε».

ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ Θ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

Η αποστολή του Παναιγιάλειου, θα αναχωρήσει σήμερα στις 11 το πρωί για τη Βάρδα και σε αυτή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Μαυρούλιας, Βλάχος Μαχαίρας, Οικονόμου, Μ. Σπανός, Κοτσόκολος, Χούσα, Α. Σπανός, Κόρμπος, Λιάτος, Σκούτας, Τσεκούρας, Γκάτσης, Αρβανίτης, Ροδόπουλος, Ψυχράμης, Αντύπας, Νικολόπουλος, Καραπιπέρης. Ωστόσο ο Γιώργος Αλατσάκης του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με τον Παμβουπριασιακό που θα γίνει σήμερα. Βοηθούς θα έχει τους Αθανάσιο Κουρκουνάσιο και Γιώργο Σηπάκη όλοι του ίδιοι συνδέσμου. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας που θα γίνουν με τους αντίστοιχους διαιτητές είναι τα εξής (17:00): Εράνη Φιλ.-Παλληξουριακός: Τριανταφύλλου (Αργολίδας), Αμυκλιακός-Λεωνίδιο: Τσαμουρής (Μεσσηνίας). Ρεπό: ΑΟ Λεβάντε.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement