Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΑΕ ΚΡΙΝΟΥ: “Θα παλεύουμε αγωνιστικά και απέναντι σε φαντάσματα…”

Published

on

 

Μετά την ανακοίνωση της ΕΠΣ Αχαΐας για τα όσα έγιναν στο τελευταίο αγώνα μπαράζ της Β Κατηγορίας ανάμεσα στην Αργυρά και τον Κρίνο η διοίκηση των κιτρινόμαυρων πέρασε στην αντεπίθεση.

Η ΑΕ Κρίνου θεωρεί την ανακοίνωση της Ένωσης άτοπη και άστοχη καθώς ουδέποτε τοποθετήθηκε επίσημα ούτε για την ΕΠΣ Αχαΐας αλλά ούτε και για τον διαιτητή κύριο Παπαδόπουλο. Μάλιστα αναφέρει ότι η ένωση πιέστηκε από κάπου να βγάλει μια τέτοια ανακοίνωση και θέτει τα δικά της ερωτήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά το τέλος της χρονιάς θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας καθώς και να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό της ΑΕ Κρίνου για το βροντερό παρόν που έδωσε κατά την διάρκεια της σεζόν.

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΕΠΣ Αχαΐας, η οποία κρυβόμενη πίσω από το δάχτυλο της φωτογραφίζει την ομάδα μας με αφορμή τον τελευταίο αγώνα μπαράζ.Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι άστοχη και άτοπη καθώς η ομάδας μας ουδέποτε τοποθετήθηκε επίσημα ούτε για την ΕΠΣ Αχαΐας αλλά ούτε και για τον διαιτητή κύριο Παπαδόπουλο.

Μήπως η εν λόγω ανακοίνωση δημοσιεύθηκε κατόπιν πιέσεων που δέχθηκε η ΕΠΣ Αχαΐας από κάπου αλλού;Μήπως ο ορισμός μη αξιολογημένου πλέον διαιτητή δεν ήταν και τόσο τυχαίος; Γιατί δεν ορίστηκε κάποιος από τους 10 περίπου αξιολογημένος διαιτητές;

Όσον αφορά το ατυχές περιστατικό ρίψης αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας κατακρίνει απερίφραστα το γεγονός,ωστόσο πως ο κύριος Παπαδόπουλος αντιλήφθηκε ότι η ρίψη των μπουκαλιών έγινε από φιλάθλους μας χωρίς να αναφέρει στο φύλλο αγώνος που συνέταξε αν φόραγαν διακριτικά όπως είθισται.

Επίσης,με ποια βεβαιότητα θεώρησε ο διαιτητής κατά την διάρκεια τους αγώνα ότι ήταν οπαδοί της ομάδας μας ενώ ήταν συγκεντρωμένος στο έργο του μέσα στον αγωνιστικό χώρο;

Γιατί το ιατρικό επιτελείο κλήθηκε 20 λεπτά μετά την διακοπή του αγώνα αφού όπως αναφέρει τραυματίστηκε από το μπουκάλι;Ποτέ δεν κρίναμε τις αποφάσεις του εντός αγωνιστικού χώρου,είναι άλλοι υπεύθυνοι για να κρίνουν τον διαιτητή. Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΣ Αχαΐας συμπεριφορές όπως η μη τήρηση της χιλιομετρικής απόστασης σε αγώνες μπαράζ ή η αλλαγή της ημέρας σε κρίσιμους αγώνες μας πεισμώνουν και μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς.

Δεν θα επιτρέψουμε να αμαυρωθεί η ιστορία και η εικόνα της ομάδας μας από κανέναν.Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όχι μόνο αγωνιστικά αλλά απέναντι και σε “φαντάσματα” με ήθος όπως κάνουμε 40 χρόνια τώρα.

Υ.Γ Καλό καλοκαίρι,με υγεία.Τα λέμε από Σεπτέμβρη”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement