Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Πυρετός» για Μητσοτάκη-Οργώνουν την Αχαϊα κλιμάκια της Ν.Δ. για την μεθαυριανή (8 μ.μ.) ομιλία του, στην πλατεία Τριών Συμμάχων

Published

on

Στην τελική ευθεία μπαίνουν από σήμερα οι ετοιμασίες στην τοπική Νέα Δημοκρατία, για την ομιλία του του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη μεθαύριο στις 8 μ.μ. στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας.

Κλιμάκια του κόμματος με τους υποψήφιους βουλευτές, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας, Αντώνη Κουνάβη και εθελοντές, πραγματοποιούν επισκέψεις σε όλο το νομό, καλώντας τους πολίτες στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη.
Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να φτάσει στην Πάτρα αργά το απόγευμα, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν πραγματοποιηθεί νωρίτερα περιοδεία σε άλλη περιοχή του νομού.

Από αύριο το βράδυ θα βρίσκονται στην Πάτρα συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη για τις προεκλογικές εκδηλώσεις, προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες (στήσιμο εξέδρας κ.α.).

Σύμφωνα με πληροφορίες η εξέδρα θα είναι στρογγυλή και θα τοποθετηθεί στο κέντρο της πλατείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις αναφορές στα κυρίαρχα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και το διακύβευμα  των εκλογών της 25ης Ιουνίου, η ομιλία του κ. Μητσοτάκη θα έχει ιδιαίτερες αναφορές σε θέματα που αφορούν τη Δυτική Ελλάδα, σε συνέχεια της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος, που είχε γίνει από τον ίδιο, αλλά και ιδιαίτερη αναφορά, στην πρωτιά της Ν.Δ., μετά από δεκαετίας, στην Αχαΐα.

ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ

Παλλαϊκό προσκλητήριο, απευθύνει η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, προς τους πολίτες της Πάτρας, για την συγκέντρωση της Τετάρτης.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ, οι δώδεκα υποψήφιοι βουλευτές και σαράντα στελέχη (μέλη ΔΕΕΠ, Τομεάρχες και Εθελοντές), επικεντρώνουν από σήμερα  το πρωί τις περιοδείες τους στην πόλη μας, μεταφέροντας παντού σε όλες τις συναντήσεις (Δημόσιες Υπηρεσίες, χώροι δουλειάς, καταστήματα κα), το προσκλητήριο για τη συγκέντρωση, ώστε να ακουστεί πιο πλατιά η φωνή της Νέας Δημοκρατίας. Η πορεία ανάπτυξης θα συνεχιστεί με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ειδικότερα τα κλιμάκια που έχουν συγκροτηθεί, θα επισκεφθούν σήμερα:
-Το 1ο στις 11 το πρωί τους εργαζομένους στα Συνεργεία του Δήμου Πατρέων στην Ξερόλακκα και στις 12.15 το μεσημέρι τους εργαζομένους του Δήμου Πατρέων στην Υπηρεσία Πρασίνου.
Το απόγευμα, θα μοιράσουν το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας σε συνοικίες της πόλης.

-Το δεύτερο το πρωί στον ΟΑΕΔ, το Κέντρο Υγείας στον Άγιο Αλέξιο και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το απόγευμα, τα μέλη του κλιμακίου θα μοιράσουν στο Ρίον το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την νέα τετραετία.
-Το 3ο, από τις 9:30 έως τις 1.30 μμ, το Διοικητικό Εφετείο, τα Δικαστήρια, το Ειρηνοδικείο και τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών, την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και το Τμήμα Μεταγωγών Πατρών. Το απόγευμα, τα μέλη του κλιμακίου θα μοιράσουν στην Ηρώων Πολυτεχνείου, το κυβερνητικό πρόγραμμα.
Τέλος, άλλο κλιμάκιο  συνεχίζει για έκτη ημέρα, την περιοδεία του σε συνοικίες της πόλης και σήμερα Δευτέρα θα βρεθεί σε Ιτιές, Λαδόπουλο, Τέρψη, Κρύα Ιτεών, Εργατικές Κατοικίες (πρωί – απόγευμα), συνομιλώντας με τους πολίτες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement