Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Χαρ. Μπονάνου στο 3ο δημοτικό σχολείο Κάτω Αχαΐας και στο Δημοτικό Σχολείο Σαγαιϊκων

Published

on

Επίσκεψη στο τρίτο δημοτικό σχολείο Κάτω Αχαΐας καθώς και στο Δημοτικό Σχολείο Σαγαιίκων πραγματοποίησε σήμερα 13 Ιουνίου 2023 ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, όπου παρακολούθησε τις εορτές λήξης του σχολικού έτους. 

Επιπλέον, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους διευθυντές των σχολείων, Ανδρέα Γαλανόπουλο διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κ. Αχαΐας και Κωνσταντίνο Χριστόπουλο, διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Σαγαιίκων, καθώς και την πρόεδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Κ. Αχαΐας, Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου, τους οποίους και συνεχάρη για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν κατά τη διάρκεια όλου του έτους.

 Ο κ. Μπονάνος  συνεχάρη κι επιβράβευσε τους μικρούς μαθητές, στην πλειοψηφία τους Ρομά, που παρακολούθησαν με επιτυχία τα σχολικά μαθήματα σε όλη τη διάρκεια του έτους και αφού εξήρε το πολύ σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών. Τόνισε δε ότι: «η   Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οφείλει να προωθεί την ενεργή, ισότιμη και χωρίς διακρίσεις συμμετοχή όλων στην κοινωνία μας . Για το λόγο αυτό στηρίζουμε με κάθε τρόπο την ισότιμη, ουσιαστική και ποιοτική εκπαίδευση για τα παιδιά όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων, καθώς και τη δημιουργία ίσων ευκαιριών στην μάθηση ώστε κανένα παιδί να μη μείνει στο περιθώριο.»

Ροή ειδήσεων

Advertisement