Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Πάτρα στο επίκεντρο της Νέας Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας

Published

on

Γράφει ο Ανδρέας Τσώκος,

Υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι παρών στην Πάτρα και την Αχαΐα, αποδεικνύοντας με πράξεις ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει η περιοχή μας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Η Νέα Δημοκρατία έχει βάλει μπροστά τους σχεδιασμούς και τα έργα για την Πάτρα και την Αχαΐα του 2030, με περισσότερα από 3,7 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό υπερδιπλάσιο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα κοινοτικά πλαίσια στήριξης, για την υλοποίηση περισσότερων από 80 έργων. Τα έργα υποδομής φέρνουν βελτίωση στην καθημερινότητα, αλλαγή στην ποιότητα ζωής, ανάπτυξη.

Η εθνική οδός Πάτρα – Πύργος και το φράγμα Πείρου – Παραπείρου, η κατασκευή του σιδηροδρομικού άξονα Ροδοδάφνη – Ρίο, που διασφαλίζει την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του Ρίου, στο πλαίσιο των ευρύτερων ενεργειών για την ανάπτυξη νέας, ταχείας σιδηροδρομικής σύνδεσης ανάμεσα στην Αθήνα και στο λιμάνι της Πάτρας, αποτελούν έργα -άξονες ανάπτυξης για την περιοχή μας. Έργα που προχώρησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και φιλοδοξούμε, με την δύναμη της εμπιστοσύνης των πολιτών, να συνεχίσουμε να προχωράμε στην επόμενη κυβερνητική περίοδο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται ξανά στην Πάτρα, μετά την μεγάλη πρωτόγνωρη νίκη που έδωσαν οι συμπολίτες μας στην Νέα Δημοκρατίας στην Αχαΐα, αναγνωρίζοντας την αλλαγή που ζούμε στην καθημερινότητά μας, σε κάθε επαφή με το δημόσιο, στην δημόσια υγεία, στις υποδομές αλλά και στην εθνική ασφάλεια και την οικονομία στη χώρα μας.

Την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας την χρωστάμε στους πολίτες που απέδειξαν ότι απαξιώνουν την τοξικότητα και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην σταθερότητα, στη συνέπεια, στην εργατικότητα. Τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα δεν μας τροφοδοτούν με σκέψεις αλαζονείας, αλλά μας επιφορτίζουν με την ευθύνη να αγωνιστούμε μαζί με τους πολίτες για ένα καλύτερο αύριο, για την Αχαΐα που αξίζουμε. Με την Νέα Δημοκρατία ως δύναμη εγγύησης για την ασφαλή πορεία της χώρας μας.

Τα έργα για την Πάτρα βάζουν την πόλη μας στον χάρτη των μεγάλων πρωτευουσών της Ευρώπης και μετατρέπουν την Αχαΐα στην δυτική πύλη της Ελλάδας. Όμως, η περιοχή μας μας δεν είναι τα έργα και οι αριθμοί, αλλά οι άνθρωποί της. Τα έργα μας υπηρετούν τους ανθρώπους του τόπου μας, για αυτούς μεριμνούμε και εργαζόμαστε με συνέπεια, όλοι εμείς για τον τόπο μας, η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρίσκεται για ακόμα μια φορά στην Πάτρα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement