Connect with us

Παναχαϊκή

Μετά τις εκλογές στα βαθιά… το σταφ της Παναχαϊκής

Published

on

 

Ο χρόνος πιέζει και τα μέτωπα που έχει να ασχοληθεί ο επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης είναι πολλά.

Το τρέξιμο έχει ήδη αρχίσει όμως μετά τις εκλογές της Κυριακής αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Στην Πάτρα αναμένεται να έρθει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώτης Τσαλουχίδης αλλά και ο νέος προπονητής Κώστας Γεωργιάδης. Και οι δύο τους θα έχουν εκτενείς συζητήσεις με τον επικεφαλής Πέτρο Σταθάκη αλλά και τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Φυσικά στη λίστα και των δύο είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές που αναμένεται να ενταχτούν στο ρόστερ.

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΣ

Ένας από αυτούς είναι ο Σεβερίν Ζε Εσόνο από τον Γιαουντέ του Καμερούν. Είναι γεννηθείς στις 21/7/2003 και αγωνίζεται στην άμυνα. Ο νεαρός ταλαντούχος άσος πέρυσι ήταν στην ομάδα της Βέροιας και φυσικά τον γνωρίζει αρκετά καλά ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΙ

Σε αναμονή βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής που έμειναν πιστοί μέχρι να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος καθώς αναμένεται ο Πέτρος Σταθάκης να προχωρήσει σε πληρωμές. Φυσικά οι κοκκινόμαυροι δεν θα είναι ικανοποιημένοι με ένα μόνο μισθό περιμένοντας τουλάχιστον δύο. Κάτι τέτοιο όμως στη δεδομένη στιγμή δεν θα είναι εύκολο και αυτό αναμένεται να το δούμε μέχρι την Παρασκευή.

Πάντως την επόμενη εβδομάδα μετά τις εκλογές που θα βρίσκονται στην Πάτρα τόσο ο Γιώτης Τσαλουχίδης όσο και ο Κώστας Γεωργιάδης θα υπάρξουν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για τις ανανεώσεις τους.

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Στην συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ συζητήθηκαν οι τρεις προσφυγές σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής και πρόκειται για αυτές των Σούλη Παπαδόπουλου, Αντώνη Τσιάρα και Δημήτρη Τσιακμάκη.

Μόνο η προσφυγή του Σούλη Παπαδόπουλου ανέρχεται στα 70.000 ευρώ και στη συνεδρίαση το «παρών» έδωσε και ο δικηγόρος του Μανώλης Αλαφραγκής ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Στις 12 Απριλίου υπήρχαν οφειλές από τον Νοέμβριο του 2022. Μισθοί (1.000 ευρώ) έως και τον Μάρτιο, αναλογία δώρων και επιδόματος αδείας και δόσεις. Συνολικά του όφειλαν 24.000 ευρώ. Πήγαινε για να παράσχει τις υπηρεσίες του και έμαθε από το ίντερνετ ότι η Παναχαϊκή άλλαξε προπονητή. Πρόκειται για προσβολή της προσωπικότητάς του. Είναι από τους πλέον προβεβλημένους προπονητές. Έχει κοουτσάρει 21 επαγγελματικές ομάδες και τις μισές τις έχει ανεβάσει κατηγορία. Το συμβόλαιό του ήταν έως τις 30/06/2024».

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Τα πηγαίναμε καλά αλλά υπήρξε διαφωνία»

Ο πρώην κοκκινόμαυρος προπονητής ερωτήθηκε από την έδρα και δήλωσε: «Ήμουν από τον Δεκέμβριο του 2021 στην ομάδα. Ανεβάσαμε την Παναχαϊκή κατηγορία και το συμβάν έγινε όταν η ομάδα ήταν 1η – 2η. Πηγαίναμε πολύ καλά, αλλά υπήρξε μια διαφωνία, κάτι που συμβαίνει. Καταλαβαίνουμε τα προβλήματα των ομάδων και προσπαθούμε κι εμείς να βοηθήσουμε. Όταν, όμως έγινε αυτό δεν μπορούσα να μην κινηθώ νομικά».

Ο Αλαφραγκής αποκάλυψε ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε… δύο συμβάσεις (προφανώς για φορολογικούς λόγους) και είπε για τις διεκδικήσεις του έμπειρου τεχνικού: «Τα δεδουλευμένα είναι 23.000 ευρώ, η αποζημίωση της μίας σύμβασης 43.625 ευρώ. Στην άλλη είχαμε συμφωνήσει ότι αν λυθεί με υπαιτιότητα της ΠΑΕ, τότε θα διεκδικούσαμε δύο μισθούς 3.000 ευρώ. Συνολικά 69.625 ευρώ».

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ

Παρών στην ΕΠΟ ήταν και ο Δημήτρης Τσακμάκης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Πάρη Ατλαμάζογλου. Όπως ανέφερε, είχε σταλεί εξώδικο λόγω οφειλών, όμως η ΠΑΕ συνέχισε να μην είναι συνεπής, οπότε κατατέθηκε προσφυγή.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τον Αντώνη Τσιάρα, ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης μίλησε για σποραδικές καταβολές ως και τον Οκτώβριο και τόνισε ότι οφείλονται 11.313 ευρώ. Διεκδικεί, επίσης, αποζημίωση 4.325 ευρώ για τη λύση του συμβολαίου.

Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ δεν παραστάθηκε σε καμία υπόθεση, αλλά ήταν παρών ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας. Σε όλες τις υποθέσεις, άλλωστε, ζητήθηκε 3ήμερη προθεσμία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement