Connect with us

Αθλητισμός

Μεγάλη διάκριση για την Αντωνίου

Published

on

 

Μια μεγάλη διάκριση ήρθε για τη διαιτήτρια της ΕΠΣ Αχαΐας Ελένη Αντωνίου. Η UEFA την τοποθέτησε στην κατηγορία ELITE η οποία είναι η κορυφαία παγκοσμίως. Μια κατηγορία από την οποία η UEFA αντλεί διαιτητές για αγώνες Champions League αλλά και τελικές φάσεις ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και παγκοσμίου κυπέλλου που διοργανώνει η FIFA.

Φυσικά μόνο τυχαία δεν είναι αυτή η διάκριση καθώς η Αντωνίου είναι διεθνής από το 2014 και έχει στο ενεργητικό της πολλές συμμετοχές σε Τελικές Φάσεις Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και αγώνων Τσάμπιονς Λιγκ καθώς και Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Η Αντωνίου είναι παντρεμένη με τον συντοπίτη μας Νίκο Δημητρόπουλο και έχουν 3 παιδιά.

Στην Ένωση Αχαΐας ήρθε με μεταγραφή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων το 2021 από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και κοσμεί τα ερασιτεχνικά γήπεδα της πόλης μας.

Είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και υπηρετεί σε τμήμα της περιοχής μας.

Το βιογραφικό της είναι πλούσιο σε επιτυχίες καθώς ήταν η πρώτη Ελληνίδα που σφύριξε αγώνα Super League 1. Αναδείχθηκε καλύτερη Διαιτητής της σεζόν 2021-22 super league 2 ενώ διαιτήτευσε τον τελικό Ευρωπαϊκού Νεανίδων το 2016.

Αυτή τη χρονική στιγμή ανήκει στη Super League 1 development κι είναι ένα κόσμημα για την Αχαΐα και όχι μόνο καθώς είναι η μόνη γυναίκα που έχει τόσες διακρίσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement