Connect with us

Ποδόσφαιρο

Θετικό ντεμπούτο στην Super League 1

Published

on

 

Ο πατρινός ρέφερι Κώστας Ανδριανός διεύθυνε το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ

 

Ήταν δύο μήνες περίπου στις 20 Ιουλίου που στους πίνακες των διαιτητών της Super League 1 είδαμε τον δικός μας Κώστας Ανδριανό.

Μετά από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα (12) η διαιτησία στην Αχαΐα εκπροσωπείται στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα από τον Κώστα Ανδριανό ο οποίος σήμερα είχε την τιμητική του καθώς διεύθυνε το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ.

Ο Πατρινός ρέφερι ήταν ένας εκ τους κορυφαίους του συνδέσμου και μετά από σκληρή δουλειά δικαιώθηκε κάνοντας ιδανικό ντεμπούτο σήμερα στο υψηλότερο σκαλοπάτι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ανδριανός δεν έδειξε καθόλου “ψαρωμένος” αν και πρωτάρης, ήταν κοντά στις φάσεις καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης δείχνοντας τις ικανότητές του στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Για την ιστορία Παναιτωλικός και ΟΦΗ εντυπωσίασαν με την εικόνα τους, έχασαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν και έμειναν στο 1-1 στο ματς που άνοιξε την “αυλαία” της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε έτσι να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη στη Super League, παραμένοντας στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (3 βαθμοί) την ώρα που ο ΟΦΗ πήρε την τρίτη του σερί ισοπαλία, φτάνοντας τους 9 βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές.

H ομάδα του Αγιρνίου στο 10′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ με τον Μαλή (1-0). Οι κρητικοί αντέδρασαν άμεσα και στο 20’ ο Φελίπε με όμορφο πλασέ από διαγώνια θέση, νίκησε τον Καπίνο και ισοφάρισε (1-1).

Ροή ειδήσεων

Advertisement