Connect with us

Ελλάδα

Δείτε την ομιλία Μητσοτάκη στο Σύνταγμα

Published

on

Στην πρωτεύουσα ολοκληρώνει τις προεκλογικές του ομιλίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιας και η Νέα Δημοκρατία κατέλαβε την πρώτη θέση στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλά στους πολίτες από την πλατεία Συντάγματος, αλλάζοντας σημείο σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, καθώς είχε απευθυνθεί από το Θησείο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους φίλους της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ για την υποδοχή στην πλατεία Συντάγματος και τόνισε πως «η φωνή της Αθήνας ακούγεται σήμερα σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Μένει πλέον να αντηχήσει και στις κάλπες της Κυριακής, με μεγάλη νικήτρια τη ΝΔ».

«Μόνο τότε θα κόψουμε το νήμα του δίμηνου προεκλογικού μαραθωνίου με ένα αποτέλεσμα που θα δίνει στη χώρα μια σταθερή κυβέρνηση: την κυβέρνηση της ΝΔ» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως ζητά ένα αποτέλεσμα που θα δώσει τη δύναμη στη ΝΔ για να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

«Είμαστε και πάλι στο Σύνταγμα, στο χώρο που φιλοξένησε την πρώτη συγκέντρωση της παράταξής μας, από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή. Αλλά και στον τόπο όπου νεαρός ακόμα, θυμάμαι να μιλάει σε εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η συμμετοχή του κόσμου στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση είναι το σύμβολο ενός κύκλου που κλείνει. «Η πλατεία πλέον δεν χωρίζεται σε πάνω και κάτω, είναι ξανά μία» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, θέλοντας να θυμίσει τις διαδηλώσεις στην εποχή του δημοψηφίσματος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement