Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην κορυφή και πάλι νικητές…

Πανηγυρισμοί αλλά και συγκίνηση χθες στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ με τον Α. Κουνάβη να αφιερώνει τη βραδιά στους ΟΝΝΕΔίτες της δεκαετίας του ’80

Published

on

 

 

Κλίμα γιορτής, με χαμόγελα ικανοποίησης, μουσικές, σημαίες και καπνογόνα επικράτησε στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Ερμού, στο κέντρο της Πάτρας.

Από την στιγμή που έκλεισαν οι κάλπες και ανακοινώθηκε το exit poll, που έδειξε ότι η ΝΔ ήταν η μεγάλη νικήτρια, εξασφαλίζοντας ισχυρή αυτοδυναμία, μέχρι και μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα γραφεία του κόμματος στελέχη, μέλη και ψηφοφόροι της Αχαΐας πανηγύριζαν για τη μεγάλη νίκη. Δυναμική ήταν η παρουσία των μελών της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, οι οποίοι με παλμό και ζωντάνια φώναζαν συνθήματα όπως «Όλη η Ελλάδα είναι μπλε», «ΟΝΝΕΔ, ΟΝΝΕΔ πρωτοπορία ζήτω η ΝΔ» ενώ στα ηχεία κυριαρχούσε ο ύμνος της ΝΔ με το «Μύρισε θυμάρι και βασιλικός…» Μύρισε θυμάρι και βασιλικός/της κληρονομιάς εμείς συνεχιστές στην κορυφή και πάλι νικητές»

«Απόψε είναι μια γαλάζια βραδιά και αξίζει όλοι να την πανηγυρίσουμε γιατί μετά από μισό αιώνα η ΝΔ είναι και πάλι κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Αχαΐα» είπε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης και ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι έδωσαν τον νικηφόρο αγώνα.

Ιδιαιτέρως, ευχαρίστησε τους στενούς του συνεργάτες, τον αντιπρόεδρο Κώστα Ρηγόπουλο, την Έντζη Σταματάκη, τους εθελοντές, την ΟΝΝΕΔ, που έδωσαν τον καλύτερο αγώνα και τους ανώνυμους και ανιδιοτελείς ΝΔ.

Συγκινητική ήταν η αναφορά του στους ΟΝΝΕΔίτες της δεκαετίας του ’80, οι οποίοι όπως είπε πανηγυρίζουν μαζί μας από την γειτονιά των Αγγέλων…

«Αφιερώνω τη βραδιά αυτή στα αδέλφια μας, στον Βασίλη Μυλωνόπουλο, τον Θανάση Μουλά, την Μπέττυ Καρβέλη, τον Δημήτρη Γραμματίκα, τον Δημήτρη Φραντζή, τον Τέρη Σταματάκη και όλα τα άλλα παιδιά που τη δύσκολη δεκαετία του ’80 είχαμε ποτίσει με αίμα κάθε δρόμο και πεζοδρόμιο της Αχαΐας…»

Κλείνοντας, ο κ. Κουνάβης κάλεσε όλους από σήμερα που είναι μέρα ευθύνης χωρίς αλαζονεία να σφίξουν το χέρι σε όλους τους πολίτες της Αχαΐας και να τους καλέσουν μαζί τους στο καινούργιο ταξίδι της νέας τετραετίας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement