Connect with us

Παναχαϊκή

Ξανά σε τεντωμένο σχοινί η Παναχαϊκή

Published

on

 

Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του Πέτρου Σταθάκη – Μέχρι την Παρασκευή πρέπει να τρέξει πολλές υποθέσεις

 

Εντέλει δεν πραγματοποιήθηκε το χθεσινό ραντεβού του επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρου Σταθάκη με τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη και τον τεχνικό διευθυντή Γιώτη Τσαλουχίδη.

Οι ειλημμένες υποχρεώσεις του επικεφαλής της ΠΑΕ Παναχαϊκή ανέβαλαν τον χθεσινό ερχομό τόσο του προπονητή Κώστα Γεωργιάδη στην αχαϊκή πρωτεύουσα όσο και του Γιώτη Τσαλουχίδη.

Οι τρεις τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα Τετάρτη και αναμένεται μάλιστα να βγουν και ανακοινώσεις.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο Γιώτης Τσαλουχίδης αλλά και ο Κώστας Γεωργιάδης διαβεβαιώσεις για την Παναχαϊκή δεν έχουν πάρει από τον Πέτρο Σταθάκη αλλά από άλλα άτομα τα οποία πιθανόν να εμπλακούν στην ΠΑΕ.

Και λογικά κάπως έτσι έχουν τα πράγματα διότι με τα όσα έχουν συμβεί φέτος στην Παναχαϊκή δύσκολα κάποιος θα ρισκάρει να κάνει συμφωνία συνεργασίας.

Ο χρόνος πιέζει και δεν είναι καθόλου με το μέρος του Πέτρου Σταθάκη καθώς μέχρι την Πέμπτη, το αργότερο την Παρασκευή το μεσημέρι θα πρέπει να έχει πληρώσει αρκετά χρήματα στους παίκτες για να γίνουν και οι ανανεώσεις.

Όλα μέχρι την Πέμπτη-Παρασκευή θα ξεκαθαρίσουν και θα φανεί πώς ο Πέτρος Σταθάκης σκέφτεται να συνεχίσει.

Και αναφέρουμε μέχρι την Παρασκευή γιατί αν μέχρι τότε δεν έχουν πληρωθεί οι παίκτες όλοι μένουν ελεύθεροι. Αυτό σημαίνει ότι ο Πέτρος Σταθάκης πρέπει να τακτοποιήσει τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές και μετά θα υπάρξουν οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις.

Το κλίμα στην ομάδα δυστυχώς δεν είναι καλό και μην ξεχνάμε ότι ακόμα και αν ο Σταθάκης τακτοποιήσει τις οφειλές κάποιοι ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους ενδεχομένως να μην θέλουν να συνεχίσουν.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Όταν ο κόσμος βρυχάται, η γη τρέμει και αυτή την χρονική στιγμή ο κόσμος της Παναχαϊκής έχει αγανακτήσει με την αδιαφορία της ΠΑΕ. Οι φίλαθλοι δικαίως «φωνάζουν» καθώς εδώ και μεγάλο διάστημα δεν υπάρχει καμία μα καμία ανακοίνωση για το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον της ομάδας. Ο Πέτρος Σταθάκης χάνει το παιχνίδι με αυτές τις πρακτικές και όσο και αν προσπάθησε να τακτοποιήσει όλες αυτές τις προσφυγές, όταν δεν βγαίνεις να μιλήσεις στον κόσμο, τότε χάνεται η μπάλα.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Δ.Σ.

Σήμερα (14:00) εντέλει θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΔΣ της Super League 2

Στη συνεδρίαση θα επικυρωθεί η βαθμολογία στον Α’ και Β’ όμιλο της αγωνιστικής περιόδου 2022 – 2023 και πολλά άλλα θέματα όπως τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024, το πότε θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα αλλά και η ΚΥΑ για τα έσοδα από το Στοίχημα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement