Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ.: Τo αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

Published

on

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην παραλία του Ρίου, από αστυνομικούς του Ά Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε από μεικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από την Κτηματική Υπηρεσία Αχαΐας, το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα και ανάκλιντρα θαλάσσης με ομπρέλες, σε έκταση 246 τ.μ. χωρίς να κατέχει άδεια από την αρμόδια αρχή.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών, για παράβαση του νόμου περί όπλων.


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και πλαστογραφία

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Πύργου Κυπαρισσίας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (5,7) γραμμάρια κοκαΐνης, τέσσερα πλαστά Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας και ένα Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια την 29/3/2018 σε υπηρεσία της Αττικής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement