Connect with us

Lifestyle

Tα ζώδια σήμερα (8/7)

Published

on

 

Κριός

Σήμερα, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς, θα δεις πολύ σύντομα μια αισθητή βελτίωση στη ζωή σου. Το πρόβλημα είναι πως με την κούραση που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό, μάλλον δεν έχεις τη διαύγεια, αλλά ούτε και τη δύναμη να αξιοποιήσεις τίποτα. Ξεκίνησε λοιπόν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής σου και βρες χρόνο για να ξεκουραστείς.

 

Ταύρος

Η απαισιοδοξία που θα σε διακατέχει σήμερα, θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ όσο είναι και δε θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν γύρω σου. Μείωσε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

 

Δίδυμοι

Η ανασφάλεια που θα νιώσεις σήμερα θα σε κάνει να επανεξετάσεις αρκετές καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα στα οποία είχες δείξει εμπιστοσύνη στο παρελθόν και μάλλον δεν την άξιζαν. Καλό είναι, να αρχίσεις να κρατάς μια επιφύλαξη και να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα, γιατί είναι πιθανό να πέσεις θύμα των περιστάσεων. Μην υποτιμάς το μυαλό σου που μπορεί να σε οδηγήσει στα σωστά συμπεράσματα.

 

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αλλάξεις κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς σου που σε προβληματίζουν ακόμη. Μπορείς να ξεκινήσεις από τα πρακτικά ζητήματα, όπως το χώρο που ζεις, και μετά να πιάσεις τα πιο ουσιαστικά που σε απασχολούν. Πάντως έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

 

Λέων

Σε έχει καταβάλλει σήμερα μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μη χάνεις τον προγραμματισμό σου.

 

 

Παρθένος

Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

 

 

Ζυγός

Τα αγαπημένα σου άτομα απαιτούν από εσένα πάρα πολλά κι αυτό σε προβληματίζει και σε μπερδεύει κάπως. Γύρισε λίγο στις παλιές συνήθειες και μην χολοσκάς με το παραμικρό. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μη δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους και για άλλη μια φορά θα νιώσεις ικανοποιημένος και από τις εξελίξεις.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για το τι πρέπει να κάνεις από εδώ και στο εξής. Μην αναβάλεις άλλο τις αποφάσεις, γιατί ο χρόνος θα αρχίσει να λειτουργεί εναντίον σου. Φτιάξε ένα πρόγραμμα και ακολούθησέ το για να τελειώνεις μια και καλή με όσα σε αγχώνουν.

 

 

Τοξότης

Οι ανατρεπτικές καταστάσεις – τόσο στις υποθέσεις σου, όσο και στα οικογενειακά θέματα – θα προκαλέσουν την οργή σου και θα σε εξαντλήσουν αυτό το Σάββατο. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους, αρκεί να το προσπαθήσεις και μην παραδώσεις τα όπλα αμαχητί.

 

Αιγόκερως

Το σημερινό Σάββατο θα είναι κάπως περίεργο για εσένα, με πολλές αιφνιδιαστικές προτάσεις να σου γίνονται και εσύ να μην μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται από πίσω τους. Πάντως, πρέπει να γνωρίζεις ότι σήμερα η μέρα θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αρκεί να της το επιτρέψεις!!!

 

 

Υδροχόος

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες που θα σου φέρει το πλανητικό σκηνικό είναι πολλές και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία, για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου – και μάλιστα με επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Ιχθύες

Σήμερα θα κληθείς να επανεξετάσεις κάποια δεδομένα στην καθημερινότητά σου. Το πιο σπουδαίο φαίνεται να είναι η ανεξαρτησία και η ελευθερία σου. Σε μεγάλο βαθμό φαίνεται να εξαρτάσαι από κάποια άτομα προκειμένου να κάνεις όσα θέλεις. Τα πρόσωπα αυτά δεν είναι απαραίτητα εχθρικά, αλλά δεν σε βοηθούν να πατήσεις στα πόδια σου. Πάρε, λοιπόν, τις αποφάσεις σου και μαζί με αυτές τον έλεγχο στη ζωή σου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement