Connect with us

Lifestyle

Κωστέτσος για την τρανς Μις Ολλανδία: «Τους πείραξε που το πρώην αγόρι κέρδισε επάξια τον τίτλο μιας ωραίας γυναίκας»

Published

on

Τη νίκη της τρανς γυναίκας στο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Ολλανδία» σχολίασε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος. Η στέψη της τρανς Rikkie Valerie Kolle, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, ωστόσο η γυναίκα έγραψε ιστορία καθώς είναι το πρώτο τρανσέξουαλ άτομο που διακρίνεται με αυτόν τον τίτλο.

Από την πλευρά του, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέβασε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, φωτογραφίες της Rikkie Valerie Kolle και τις συνόδεψε με ένα μήνυμα για όσους επέκριναν την στέψη της.

«Rikkie Valerie Kolle: Η πρώτη τρανσέξουαλ γυναίκα που στέφθηκε Μις Ολλανδία 2023 – Επόμενος της στόχος ο τίτλος της Μις Υφήλιος Κάποιες και κάποιοι δεν βλέπουν την σαπίλα που ζούμε & βιώνουμε σε όλους τους τομείς!Πολιτική Μουσική Μόδα Κινηματογράφος Τηλεόραση!….Ανθρώπινες Σχέσεις!!!!! Τους πείραξε το ότι το πρώην αγόρι συναγωνίστηκε και κέρδισε επάξια τον τίτλο μιας ωραίας γυναίκας! Η εποχή του μεσαίωνα και των μαγισσών έχει περάσει δια παντός! Αφήστε τους ανθρώπους να αποφασίσουν αυτοί για την ζωή τους!και όχι εσείς για αυτούς!» έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος στην ανάρτησή του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement