Connect with us

Ελλάδα

«Στο ίδιο έργο θεατές…»

Published

on

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Πάτρας» (Κώστας Τηλιγάδης, Χρήστος Κωνσταντακόπουλος) εξέδωσε χθες ανακοίνωση – καταγγελία σχετικά με τις «ενδοπαραταξιακές κόντρες και Δ.Σ. που συγκαλούνται, αλλά δεν γίνονται λόγω μη απαρτίας και απουσίας της πλειοψηφίας της διοικούσας παράταξης».

«Είναι εμπαιγμός για τους μικρούς εμπόρους και βιοτέχνες της Πάτρας που είναι αντιμέτωποι με νέα φοροεπίθεση, που παλεύουν με το φόβο των κατασχέσεων, χωρίς ασφάλιση, δίνοντας καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης, στο ΔΣ του Συλλόγου να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί καν μια συνεδρίαση που έχει οριστεί. Για μια ακόμη φορά, η Διοίκηση του ΕΕΣΠ οδηγείται σε μια επικίνδυνη και απαράδεκτη κατάσταση. Δεν έχουμε όμως να περιμένουμε τίποτα καλύτερο από όλους αυτούς που όταν ο ‘κόσμος καίγεται’ αρμενίζουν βαρκούλες» το σχόλιο του Κ. Τηλιγάδη προς την πλευρά της πλειοψηφίας.
Η παράταξη λαμβάνει όμως αποστάσεις από την αντιπολίτευση και την πρόταση μομφής: «Ο Σύλλογος έχει βρεθεί στο παρελθόν πάλι στην ίδια κατάσταση με ‘κοκορομαχίες’ μεταξύ μελών της ίδιας παράταξης, φτάνοντας ακόμα και σε πρόταση μομφής, που τελικά ήταν για τα μάτια του κόσμου, αφού μετεκλογικά τα ξαναβρήκαν στη Διοίκηση του ΕΕΣΠ.
Η Αγωνιστική Συνεργασία καλεί «αυταπασχολούμενους τους μικρούς εμπόρους και βιοτέχνες να καταδικάσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου» καλεί σε «κοινή δράση με όλους τους κλάδους των επαγγελματιών και τους εργαζόμενους της πόλης» να στόχο ένα ενιαίο μέτωπο στους αυτοαπασχολούμενους «κόντρα στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς ΕΕ και κυβερνήσεων, που προωθούνται σε βάρος των μικρομεσαίων έμπορων».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement