Connect with us

Αθλητισμός

Επαναφέρει το τουρνουά «Φιλίας»

Published

on

Ο Απόλλωνας το διοργανώνει στο γήπεδό του τον Σεπτέμβριο, με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων

 

Ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά αναμένεται να διοργανώσει το Σεπτέμβριο ο Απόλλωνας εν όψει της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Basket League, αλλά και το κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα για ένα τριήμερο θα βρεθούν και θα συμμετάσχουν ομάδες από τη μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ, δύο ομάδες από την Α2 Εθνική και από τη Β’ Εθνική. Από εκεί και πέρα το μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τις προτάσεις που θα γίνουν σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ προκειμένου να λάβουν μέρος στο τουρνουά, ενώ αξίζει να  σημειωθεί ότι οι «μελανόλευκοι» έκαναν πρόταση και στον Προμηθέα ωστόσο δεν μπόρεσε να βρεθεί ημερομηνία για να συμμετάσχει και άλλη πατρινή ομάδα.

Από εκεί και πέρα όμως οι δύο πατρινές ομάδες έχουν κλείσει μεταξύ τους φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Σε ό,τι αφορά του αγώνες αναμένεται να έρθουν στην Πάτρα και να πάρουν μέρος στο τουρνουά «Φιλίας» του Απόλλωνα και δύο ομάδες από το εξωτερικό, μία από την Ελβετία και μία από την Κύπρο.

Ένα δυνατό τουρνουά λοιπόν θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην Πάτρα, όπου οι «μελανόλευκοι» αναμένεται να κάνουν και τα αποκαλυπτήριά τους στους φίλους της ομάδας.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να ξεκινήσουν να διατίθενται στους φίλους της ομάδας που θέλουν να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους και για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Περιβόλα και που θέλουν με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουν την ομάδα τους στο νέο πρωτάθλημα.

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Στα σκαριά είναι και συμφωνίες με ξένους και Έλληνες παίκτες που θέλουν οι «μελανόλευκοι» να ενισχύουν το φετινό τους ρόστερ, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Δεν αποκλείεται και σε αυτό το θέμα τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΚΑΕ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement