Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εξιχνιάστηκε το Έγκλημα στην Εφύρα – Κατηγορούμενος ο αδελφός του θύματος

Published

on

Ο «γρίφος» της στυγερής δολοφονίας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, στην Εφύρα, φαίνεται πως λύθηκε, αφού σήμερα το πρωί η εισαγγελέας Αμαλιάδας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του 70χρονου αδελφού του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, δεν έχει συλληφθεί ακόμη, καθώς δεν έχει εκδοθεί προς το παρόν ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή.

Θυμίζουμε, ότι ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είχε βρεθεί νεκρός το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου στο σπίτι όπου έμενε, στο χωριό Εφύρα, φέροντας 40 χτυπήματα στο κεφάλι, από τα οποία τουλάχιστον τα μισά του προκάλεσαν βαθιά τραύματα που απέβησαν μοιραία για τη ζωή του.

Οι Αρχές που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον χώρο του εγκλήματος συνέλεξαν στοιχεία, ωστόσο τα δύο βασικά «αγκάθια» ήταν η απουσία αποτυπωμάτων από το σπίτι αλλά και αδυναμία εύρεσης του φονικού όπλου που χρησιμοποίησε ο δράστης για να στερήσει τη ζωή του άτυχου συνταξιούχου το οποίο θυμίζουμε ότι πιθανότατα ήταν κάποιο ξύλινο αντικείμενο.

Από την επόμενη μέρα της δολοφονίας, ξεκίνησε ένα μεγάλος γύρος καταθέσεων ατόμων από το στενό του θύματος, οι οποίες βοήθησαν την Αστυνομία να στρέψει την προσοχή της προς τη σωστή κατεύθυνση και να συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία για την εξιχνίαση της δολοφονίας.

 

Εξιχνιάστηκε το Έγκλημα στην Εφύρα – Κατηγορούμενος ο αδελφός του θύματος

Ροή ειδήσεων

Advertisement