Connect with us

Παναχαϊκή

Οι Αμερικανοί και οι άλλοι…

Published

on

 

Υπήρξε «πάντρεμα» μετόχων και Ελλήνων συνεργατών στην ΠΑΕ Παναχαϊκή

 

Αφού το… έψαξε πολύ και για αρκετό καιρό, τελικά ο επικεφαλής της ΠΑΕ Παναχαϊκή Πέτρος Σταθάκης βρήκε την άκρη και κατάφερε να… “παντρέψει” τους μετόχους Αμερικανούς με δύο ή τρεις συνεργάτες.

Ο ρόλος τους θα είναι… πολλαπλός και οικονομική στήριξη στην κοκκινόμαυρη ομάδα, αλλά πιθανώς και… «μικρό κουμάντο», χωρίς όμως αυτό να φαίνεται προς τα έξω, μόνο και μόνο για το καλό της πατρινής ΠΑΕ.

Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ

Έτσι η πρώτη κίνηση έγινε, με τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η καταβολή χρημάτων, προκειμένου η Παναχαϊκή να πάρει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας, που πιθανώς να αρχίσει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ… ΚΥΝΗΓΙ

Έπειτα θα αρχίσει το κυνήγι αφενός για την ανεύρεση προπονητή κι αν στην Παναχαϊκή είχαν κατά νου τον Νίκο Κούστα τον ξεχνούν, καθώς ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ Β΄.

ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ

Εκτός του τεχνικού ξεκινά -ή μπορεί και να έχει αρχίσει- και η ανεύρεση ποδοσφαιριστών, καθώς αυτή τη στιγμή στην κοκκινόμαυρη ομάδα υπάρχουν μόνο δύο, ο Ανδρέας Κολοβούρης και ο Μάνος Λιοφάγος. Πιθανώς να πλαισιωθεί η κοκκινόμαυρη ομάδα από μερικούς ποδοσφαιριστές από την Κ19 και από εκεί και έπειτα θα φανεί… Το σίγουρο πάντως είναι πως η Παναχαϊκή για να μπορέσει να… ρολάρει αγωνιστικά, θα πρέπει να φτάσει τους 25 παίκτες σε δυναμικό.

 

Στη Σερβία ο Νίκολα

Την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη βρήκε ο πρώην άσος της Παναχαϊκής Νίκολα Καρακλάιτς. Ο 27χρονος άσος ανακοινώθηκε από την Νόβι Παζάρ της Σερβίας.

 

 

«ΔΙΚΗ»: Πελοποννησιακή ομάδα στον παράνομο στοιχηματισμό

Η «Δίκη» αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα της ότι η τριετής έρευνα των διεθνών αρχών για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού εμπλέκει άλλες τρεις ελληνικές ομάδες.

Η Interpol και η Eurojust, με τη συνδρομή της Εταιρείας Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης Sportradar, κατέληξαν ότι οι ελληνικές αρχές πρέπει να ελέγξουν τους αξιωματούχους 5 ΠΑΕ της SL1 και 13 ΠΑΕ της SL2!

Στα στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια της αθλητικής υπερεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Βιργινίας Σακελλαροπούλου, του αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών Κώστα Σπυρόπουλου και του προέδρου Εφετών Χαράλαμπου Κωτουλόπουλου, εντοπίζονται αλλοιώσεις αποτελεσμάτων ελληνικών αγώνων μέσω του παράνομου στοιχήματος.

Κατονομάζονται πέντε πρόεδροι ΠΑΕ της Super League 1 και αποτυπώνονται οι ευθύνες ποδοσφαιρικών παραγόντων της SL2 σε βάθος δυόμισι ετών, διάστημα στο οποίο η Διεθνής Αστυνομία κατέγραψε μέσω τηλεφωνικών υποκλοπών τις παράνομες δραστηριότητες του φερόμενου ως εγκεφάλου και των μελών του κυκλώματος.

Από τις 13 ομάδες της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας:

– Δύο είναι από τη Βόρεια Ελλάδα

– Δύο από τη Θεσσαλία

– Πέντε από την Αττική

– Μία από την Πελοπόννησο και

– Τρεις από τη νησιωτική χώρα.

Μόνο 4 από τις εμπλεκόμενες ΠΑΕ δεν αγωνίζονται πλέον στη SL2.

Ροή ειδήσεων

Advertisement