Connect with us

Παναχαϊκή

Περιμένουμε να δούμε… αλλά τι θα δούμε;

Published

on

Τρέχει για ανασύνταξη δυνάμεων η Παναχαϊκή καθώς φαίνεται να έχει βρεθεί τεχνικός και ψάχνει παίκτες για να γεμίσει το ρόστερ

 

Όπως ανέφερε χθες η «Γ» οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ, δηλαδή οι Αμερικανοί, θα συνεχίσουν να ηγούνται της ομάδας όμως στο πλευρό τους θα έχουν δύο με τρεις καλές συνεργασίες. Φυσικά αυτό βγαίνει από το ρεπορτάζ που έχει γίνει από τους κύκλους της ΠΑΕ.

Αυτό τι σημαίνει; Αρχικά μην περιμένουμε κάποια ανακοίνωση καθώς οι άνθρωποι τις ΠΑΕ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος από την στιγμή που συνεχίζουν οι ίδιοι οι μέτοχοι.

Στη συνέχεια έχει ήδη ξεκινήσει ο αγώνας δρόμου για την απόκτηση ποδοσφαιριστών αλλά και προπονητή που ενδεχομένως αυτός να έχει ήδη βρεθεί και να υπάρχει συμφωνία.

Πάντως για να λέμε και τα πράγματα όπως έχουν δεν φαίνεται να κουνιέται γενικότερα φύλλο… στις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Σίγουρα δεν είναι στη μοίρα της Παναχαϊκής που δεν έχει πάνω από δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, όμως ακόμα δεν κινείται καμία ομάδα.

Ακόμα και για να ξεκινήσει η ομάδα χρειάζονται προκαταβολές για τους παίκτες, σπίτια για τους ίδιους, ρουχισμός και πολλά άλλα…

Αυτό που σίγουρα όλοι αναμένουν είναι να δούμε πώς θα κυλήσει… ο σχεδιασμός της Παναχαϊκής καθώς κανείς δεν γνωρίζει πέρα από αυτούς που εμπλέκονται με την κοκκινόμαυρη ομάδα.

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

Η FIFA άνοιξε την όρεξη σε πολλούς ποδοσφαιριστές. Οι δικαστικές αποφάσεις έχουν κάψει τη γούνα της Παναχαϊκής αλλά αυτό που έρχεται πλέον να ταράξει τα νερά είναι ότι ακούγονται ονόματα παικτών που ζητούν τα χρήματά τους που αγωνίστηκαν Π.Χ. αιώνα… Δηλαδή δεν μας φτάνουν οι νέες που έχουν δημιουργηθεί από την νυν διοίκηση αναμένονται και προσφυγές παικτών που έχουν αγωνιστεί πολλά, πολλά χρόνια πίσω.

 

 

Π. ΜΑΡΤΣΟΥΚΟΣ:

«Να ξεκινήσουμε στις 24 Σεπτεμβρίου και χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο»

Ο πρόεδρος της Superleague 2, Πέτρος Μαρτσούκος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την αναγκαιότητα να διαλευκανθεί η υπόθεση με τα στημένα.

«Πρέπει να τρέξουν οι διαδικασίες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Το βασικό είναι να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις. Το πρώτο θέμα που συζητήσαμε ήταν αυτό στην συνεδρίαση, για τα στημένα παιχνίδια. Πρέπει να φθάσουμε. Δεν νομίζω ότι πετάει κάποιος την μπάλα στην εξέδρα. Όλοι θέλουν τη διερεύνηση του σκανδάλου».

Για το τηλεοπτικό τόνισε: «Περιμένουμε να κάνουμε τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΡΤ.

Άσχετα από τα συμβόλαια, πρέπει η Λίγκα 2 φέτος στις 24 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πρέπει να δείξουμε ότι αυτά που λέμε ως λίγκα 2 τα τηρούμε. Και να είμαστε τυπικοί σε αυτά που λέμε».

 

Π. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν έσοδα

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και μίλησε έξω από τα δόντια για την απόφαση να αποχωρήσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ατάκες που θα συζητηθούν με τον μεγαλομέτοχο να καταγγέλλει τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα για την κατάσταση με το γήπεδο. Παράλληλα μίλησε για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 που στήνουν παιχνίδια γιατί δεν έχουν έσοδα και καλεί την Πολιτεία να παρέμβει για τη φτωχοποίηση του ποδοσφαίρου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement