Connect with us

Παναχαϊκή

Παναχαϊκή: Κοντά σε συμφωνία με τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο

Published

on

Να καλύψουν το χαμένο χρόνο, επιδιώκουν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής, με το θέμα του προπονητή να ολοκληρώνεται άμεσα.

Η νυν διοίκηση συνεχίζει με τους αμερικανούς επιχειρηματίες στο τιμόνι, συνεχίζει, έχοντας σύμφωνα με πηγές της ΠΑΕ χορηγική στήριξη από επιχειρηματίες και το  παζλ, ξεκινά να  συμπληρώνεται.

Ο άνθρωπος που έχει επιλεγεί για την άκρη του πάγκου, ονομάζεται Κώστας Βελιτζέλος, με το όνομα του να έχει ακουστεί και κατά το παρελθόν για την τεχνική ηγεσία. Το πλήρωμα του χρόνου για το “γάμο” των δύο πλευρών φαίνεται πως ήρθε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr ο 51χρονος τεχνικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παναχαϊκή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην Πάτρα για να πιάσει δουλειά.

Με θητεία κυρίως σε ομάδες της Βορείου Ελλάδα, επιστρέφει στην Πελοπόννησο μετά από το πέρασμά του στον Αστέρα Βλαχιώτη και μαζί με τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη διοίκηση θα προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Ο Κώστας Βελιτζέλος, εργάστηκε πέρυσι σε Αγροτικό Αστέρα, Βέροια και Διαγόρα Ρόδου, βοηθώντας σημαντικά τη ροδίτικη ομάδα στην εξασφάλιση της παραμονής της.

Κατά το παρελθόν έχει θητεύσει σε Μακεδονικό, Αλμυρό, και Ρόδο, ενώ υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Αλέκου Βοσνιάδη σε Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου, έχοντας και πέρασμα ως πρώτος προπονητής από την Αναγέννηση Επανομής το 2013.

Ροή ειδήσεων

Advertisement