Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Και Παπαποστόλου και Σκούτας

Published

on

 

Σιγά-σιγά το «νερό μπήκε στο αυλάκι» και ο Παναιγιάλειος συνεχίζει τόσο τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από την περσινή χρονιά, όσο και την πλαισίωση ατόμων στο τεχνικό επιτελείο, ενόψει της νέας περιόδου, που θα τον βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Χθες λοιπόν, οι διοικούντες την ομάδα ανακοίνωσαν αφενός τον συνεργάτη του προπονητή Νίκου Μανούρα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Περικλή Παπαποστόλου, αλλά και την ανανέωση συνεργασίας με τον επιθετικό Παναγιώτη Σκούτα. Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον συνεργάτη του Νίκου Μανούρα αναφέρει: «Άμεσος συνεργάτης του Νίκου Μανούρα στον Παναιγιάλειο με τον ρόλο του βοηθού προπονητή, θα είναι ο Περικλής Παπαποστόλου (25/09/1975), ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής Uefa B.

Τα προηγούμενα χρόνια διατέλεσε προπονητής του Ναυπακτιακού Αστέρα και του Ατρόμητου Αντιρρίου, ενώ έχει και πλούσια ποδοσφαιρική εμπειρία, καθώς υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική, αγωνιζόμενος σε Αθηναϊκό, Εθνικό Αστέρα, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Διαγόρα Ρόδου, Παναιτωλικό και Ναυπακτιακό Αστέρα». Από την άλλη, για τον Παναγιώτη Σκούτα, τονίζεται: «Στην ομάδα μας θα συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο ο Παναγιώτης Σκούτας.

O 25χρονος ακραίος επιθετικός ήταν από τις αποκαλύψεις του β’ γύρου της περασμένης σεζόν, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε ο Βασίλης Μπούνας. Τελείωσε την περίοδο με 21 συμμετοχές και 12 γκολ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη να έχει υγεία για να συνεχίσει να προσφέρει αξέχαστες στιγμές στον σύλλογό μας και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής». Στο μεταξύ, μετά από απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, αποφασίστηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αγωνιστικής περιόδου 2023/2024 να διεξαχθεί την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023.

Ροή ειδήσεων

Advertisement