Connect with us

Αθλητισμός

H τελευταία… «υπογραφή»- Κηδεύτηκε χθες ο αθλητικογράφος Δημήτρης Γιαννουλάκης

Published

on

Για τη γειτονιά των αγγέλων “πέταξε” χθες ο αθλητικογράφος Δημήτρης Γιαννουλάκης, καθώς συγγενείς, φίλοι, αλλά και συνάδελφοι τόσο από το χώρο των εφημερίδων, όπου εργάστηκε, όσο και από το πρώην Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (τωρινό ΕΦΚΑ), ήταν εκεί για να του πουν το ύστατο χαίρε και το τελευταίο αντίο.

ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Ο Ιερός ναός της Παναγίας Αλεξιώτισσας έσφυζε από κόσμο, σε μια γωνιά η κυρά Καίτη προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ήταν δίπλα του όλη τους τη ζωή, πιο δίπλα της η κόρη της Φωτεινή ψύχραιμη, έχοντας στο πλάι της τον σύζυγό της.

ΠΑΛΕΨΕ ΓΕΝΝΑΙΑ

Ο εκλιπών πάλεψε γενναία το τελευταίο διάστημα, καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, δεν άντεξε όμως και έφυγε για το μακρινό ταξίδι της αιωνιότητας.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕ

Πολλοί φίλοι που συνεργάστηκαν μαζί του ήταν παρόντες. Από όλους όσοι τον γνώριζαν θα λείψει το γέλιο του, αλλά και εκείνο το “βλέμμα που σκότωνε” όταν σε κοιτούσε κατάματα.

Κανείς δεν τον ξέχασε, όλοι ήσαν παρόντες, αρχή γενομένης από συναδέλφους του στο παλαιό ΙΚΑ. Μεταξύ αυτών ο Γιώργος Κυριακόπουλος, αλλά και δημοσιογράφοι από τα παλιά, ο πρόεδρος του ΤΕΑΣ ΕΣΗΕΠΗΝ Θανάσης Μπαμπανέβας, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος (γενικός γραμματέας του ΤΕΑΣ-ΕΣΗΕΠΗΝ), ο τέως εκδότης του «Ημερήσιου-Εθνικού Κήρυκα» Ανδρέας Βρης, τεχνικοί που συνεργάστηκε μαζί τους χρόνια, αλλά και δημοσιογράφοι με τους οποίους πορεύτηκε όλα τα χρόνια μέχρι και τη συνταξιοδότησή του.

Φίλε Δημήτρη, καλό ταξίδι, όλοι όσοι συνεργαστήκαμε μαζί σου, θα σε θυμόμαστε πάντα.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement