Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εξατομικευμένες νομικές συμβουλές που έλαβαν ωφελούμενοι ΤΕΒΑ

Published

on

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τετάρτη  26 Ιουλίου 2023  το σεμινάριο  για Νομική Συμβουλευτική για ωφελούμενους ΤΕΒΑ Π.Ε. ΚΣ Π.Ε. Αχαΐας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια υλοποίησης συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD 2015-2016.

Στο σεμινάριο παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος , ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους δήλωσε σχετικά :

«Ξέρουμε ότι οι ανάγκες των πιο οικονομικά αδύναμων νοικοκυριών είναι πολλές και δυστυχώς αυξήθηκαν με την πανδημία. Ως Περιφερειακή Αρχή είμαστε κοντά στις ευπαθείς ομάδες πολιτών  τόσο με την διανομή τροφίμων  όσο και με τα συνοδευτικά μέτρα (όπως με τις δράσεις για να αθλούνται τα παιδιά και την πληρωμή συμμετοχής τους σε αθλητικά σωματεία, με δράσεις μας για ατομική συμβουλευτική και σύνδεση με την απασχόληση, με το εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αρχ. Ολυμπία για γονείς και παιδιά κ.α.)  Παράλληλα,  νέες δράσεις μας έχουν σχεδιαστεί να γίνουν σύντομα όπως προληπτικές εξετάσεις υγείας με τις κινητές μας μονάδες για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ, και  εκπαιδευτικά μαθήματα για τα παιδιά και τους εφήβους δια ζώσης και ψηφιακά.Με το σεμινάριο Νομικών συμβουλών για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ Κ.Σ.Π.Ε. Αχαΐας, δίνεται η ευκαιρία μετά τις εξατομικευμένες νομικές συμβουλές που έλαβαν πενήντα ωφελούμενοι ΤΕΒΑ , να ενημερωθούν  για φορολογικά ζητήματα, για προνοιακά ζητήματα για βελτίωση της  πρόσβασης σε δημόσιες υπηρεσίες και δομές υγείας, για εργασιακά θέματα και ζητήματα Ασφαλιστικού Δικαίου. Ευχαριστώ θερμά ακόμα μια φορά  τους Δικηγορικούς Συλλόγους Πατρών, Αιγιάλειας και Καλαβρύτων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την υλοποίηση της πολύ επιτυχημένης αυτής δράσης που ευελπιστούμε να συνεχιστεί καθώς και τα μέλη του δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Όλγα Λέων, Ξένο Αναστάσιο, και Αλεξοπούλου Αικατερίνη για τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο.»

Το σεμινάριο Νομικών Συμβουλών, προσφέρθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος «Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015–2016 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016 ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ (ΚΩΔ. ΟΠΣ 5000168).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement