Connect with us

Αθλητισμός

Αναγέννηση Ψαθοπύργου: Απέκτησε τον Ν. Μυλωνόπουλο

Published

on

Σε μια σημαντική προσθήκη, κάτω από τα δοκάρια της, προχώρησε η Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

Καθώς απέκτησε τον τερματοφύλακα Νίκο Μυλωνόπουλο, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Νίκη Προαστίου, Ατρόμητο Αχαΐας, Αναγέννηση Ψαθοπύργου, Νέους ΑΕΚ, σε Αγγλική ομάδα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, αλλά και στον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

Τέσσερις προσθήκες, πολλά φιλικά

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τέσσερις ποδοσφαιριστές απέκτησε η Αναγέννηση Πατρών. Πιο συγκεκριμένα έκανε δικούς της, τους Πέτρο Κογιό (Αχαιός Σαραβαλίου-αμυντικός χαφ), Νίκο Καλύβα (Πανιώνιος/Αχιλλέας- δεξί μπακ), Βασίλη Τράκη (Αετός/Αστραπή- αριστερό μπακ) και Γιώργο Καγκελάρη (από Απόλλων Εγλυκάδας). Από την άλλη, έκλεισε και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια, που είναι τα εξής: Με Αχαϊκό (23/8), με Πήγασο Μπεγουλακίου (26/8), με Αναγέννηση Ψαθοπύργου (2/9), με Δάφνη Πατρών (6/9) και  με Άρη Πατρών (10/9). Η πρώτη δε προπόνηση και ο αγιασμός θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Δευτέρα 7/8 στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

Πήρε Παπανικολόπουλο

Νέο ξεκίνημα για τον Ατρόμητο Πατρών, που άρχισε προχθές την προετοιμασία του και χθες απέκτησε τον αμυντικό Μηνά Παπανικολόπουλο από τον Δία Σαραβαλίου και πιθανώς είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, για τον σύλλογο του τεχνικού Σάκη Πεφάνη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement