Connect with us

Αθλητισμός

«Κρέμεται σε… μια κλωστή»

Published

on

Η αδρεναλίνη ανεβαίνει και στην Παναχαϊκή «αγρόν αγοράζουν», καθώς κάποιοι την «καπηλεύονται»

Όσο περνούν οι ημέρες η αδρεναλίνη ανεβαίνει και στην Παναχαϊκή «αγρόν αγοράζουν», κύκλοι της ΠΑΕ κάνουν λόγο, πως όλα… θα φτιάξουν και η κοκκινόμαυρη ομάδα αναμένεται να βρει τον… δρόμο της.

Όμως για την ώρα η κοκκινόμαυρη ομάδα «κρέμεται σε μια… κλωστή», καθώς κάποιοι «καπηλεύονται» την ιστορία της και στην προκειμένη περίπτωση, πως θα κινηθεί η ΠΑΕ και πρωτίστως ο ιστορικός αυτός σύλλογος; Η Παναχαϊκή δεν έχει παίκτες, παρά μόνο δύο ή τρεις από την περσινή χρονιά και πρωτίστως δεν έχει χρήματα για μεταγραφές.

ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΘΑ «ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ»

Πληροφορίες από την ΠΑΕ θέλουν τους ανθρώπους της, να κάνουν τα… «κουμάντα» και να… ανεβάζουν από την Κ19 μικρούς, προκειμένου να… πάει το καράβι! Σύμφωνα πάντα με τους ίδιους θα αποκτηθούν κι άλλοι τόσοι μικροί, που μάνι μάνι θα γίνουν δέκα. Όπερ σημαίνει ότι χρειάζεται να βρεθούν χρήματα για να έρθουν κι άλλοι πολλοί, αλλά από ποιους από τους μετόχους εξ Αμερικής, που δεν εμφανίζονται; Άρα σημαίνει «φωνή βοώντος». Εάν λοιπόν δεν βρεθεί άκρη το επόμενο διάστημα, τότε η Παναχαϊκή, όσο κι αν αυτό ακούγεται περίεργο, θα έχει την τύχη του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης και ουδείς το εύχεται!

ΑΦΙΧΘΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Χθες σύμφωνα πάντα με κύκλους της ΠΑΕ, αφίχθη στην αχαϊκή πρωτεύουσα ο γενικός διευθυντής Βαλάντης Μπλέτσας, που θα «τρέξει» το οργανωτικό κομμάτι, αλλά ο συγκεκριμένος δεν θα έρθει έχοντας στα χέρια μια… βαλίτσα με λεφτά, αντίθετα θα προσπαθήσει να περισώσει ότι μπορεί. Οπότε το συμπέρασμα που βγαίνει, είναι πάμε και… βλέπουμε!

ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ

Επί της ουσίας οι Δημήτρης Αντωνάκας και Βαλάντης Μπλέτσας μπορεί να βρίσκονται κοντά στην ΠΑΕ Παναχαϊκή,-με τον πρώτο για λόγους δικούς του να μην θέλει φαίνεται-και ο δεύτερος να έχει «λάβει το χρίσμα» εξ Αμερικής, όμως δεν έχουν σχέση με το οικονομικό κομμάτι, αλλά με αυτό της οργάνωσης και δη του μάνατζμεντ ή αλλιώς της λειτουργίας του προγραμματισμού, οργάνωσης, της διοίκησης ή διεύθυνσης των ανθρώπων και του ελέγχου της κοκκινόμαυρης ομάδας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Ωστόσο, εκτός των όλων θεμάτων που υπάρχουν στην Παναχαϊκή, υπάρχει και πρόβλημα με το πιστοποιητικό, αφού εκκρεμεί ένα ακόμη έγγραφο, το οποίο θα πρέπει οι ιθύνοντες την ΠΑΕ, να προσκομίσει έως στο τέλος της εβδομάδας, αρχές της επόμενης. Εάν δεν το καταφέρει, τότε αυτόματα θα τιμωρηθεί με μείον πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Παναχαϊκή, στην προχθεσινή συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (ΠΕΕΟΔ) της ΕΠΟ, καθώς ερήμην της -όπως ανέφερε στο χθεσινό ρεπορτάζ η «Γ»-συζητήθηκαν οι επτά προσφυγές, ενώ μία υπόθεση οδηγήθηκε σε αναβολή λόγω αδυναμίας παράστασης νομικού εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ποσά που διεκδικούν οι ποδοσφαιριστές μαζί με τις αποζημιώσεις ξεπερνούν τις 90 χιλιάδες ευρώ!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο Α. ΛΙΒΑΣ

Τη συζήτηση των υποθέσεων παρακολούθησε ο νομικός της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας, αλλά παραστάθηκε μόνο για την αναβολή στην προσφυγή του Δημήτρη Πατάπη. Ο δικηγόρος του τελευταίου, Παναγιώτης Μπιλίρης αδυνατούσε να παρασταθεί και η εκδίκαση μεταφέρθηκε για τις 4 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Σε όλες τις άλλες ζητήθηκε από τους δικηγόρους των ποδοσφαιριστών διήμερη προθεσμία μήπως και υπάρξει κάποια καταβολή, όμως από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο…

ΠΗΡΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μέλος της επιτροπής ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση τακτοποίησης, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση. Πόντως όλες τις διαπραγματεύσεις έχει αναλάβει το πρώην στέλεχος του Αιολικού Μυτιλήνης και νυν της κοκκινόμαυρης ομάδας, Βαλάντης Μπλέτσας.

ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ…

Μάκης Ζυγκερίδης: Ο δικηγόρος του Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε ότι ο Ζυγκερίδης είχε και ιδιωτικό συμφωνητικό για πρόσθετες παροχές (440 ευρώ το μήνα). Έκανε λόγο για οφειλές από τον Ιανουάριο και για οφειλόμενα 9.182 ευρώ. Εννοείται ότι στο προαναφερθέν ποσό δεν υπολογίζεται η αποζημίωση (δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024).

Χαράλαμπος Τοπάλ: Όμοια περίπτωση. Το ιδιωτικό συμφωνητικό προέβλεπε 170 ευρώ το μήνα δόση και 2.000 ευρώ πριμ για 18 συμμετοχές (έφτασε τις 21). Απλήρωτος από τον Ιανουάριο, όπως είπε ο Αλαφραγκής. Τα οφειλόμενα 8.169 ευρώ. Μαζί με την αποζημίωση διεκδικούνται 20.000 ευρώ.

Νίκος Κωνσταντακόπουλος: Ίδια περίπτωση με τους προαναφερθέντες. Απλήρωτος και αυτός από Ιανουάριο. Τού οφείλονται 8.514 ευρώ χωρίς την αποζημίωση όπως είπε ο Αλαφραγκής.

Νίκος Στασινόπουλος: Έχει συμβόλαιο ως τις 30/06/2025. Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Καλούδης ανέφερε ότι ο Στασινόπουλος είναι απλήρωτος από τον Δεκέμβριο. Μαζί με την αποζημίωση διεκδικούνται 12.500 ευρώ.

Αμπντέλ Χαντί: Ο Μανώλης Αλαφραγκής είπε ότι το συμφωνητικό του ποδοσφαιριστή προέβλεπε καταβολή 12.530 ευρώ σε δόσεις και 2.000 ευρώ πριμ για 15 συμμετοχές (έφτασε τις 24). Οφείλονται μισθοί από τον Δεκέμβριο και διεκδικούνται 17.505 ευρώ.

Λυμπέρης Στεργίδης: Ο Αλαφραγκής έκανε λόγο για ιδιωτικό συμφωνητικό 6.840 ευρώ σε δόσεις. Απλήρωτος από τον Δεκέμβριο. Τού οφείλονται μισθοί και δόσεις, συνολικά 10.015 ευρώ.

Γιάννης Μπουρλάκης: Κατέθεσε ως μάρτυρας η αδερφή του και ανέφερε ότι οφείλονται 13.383 ευρώ. Ο δικηγόρος του, Μανώλης Αλαφραγκής είπε ότι το συμφωνητικό προέβλεπε 9.500 ευρώ σε 10 δόσεις. Κι αυτός απλήρωτος από τον Ιανουάριο…

Δημήτρης Πατάπης: Ο Αργύρης Λίβας παραστάθηκε μόνο για τη νέα ΠΑΕ. Αδυνατούσε να παρασταθεί ο δικηγόρος του Πατάπη, Παναγιώτης Μπιλίρης και δόθηκε αναβολή για τις 4 Σεπτεμβρίου.

*Από την έντυπη έκδοση “Γ¨”. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement